Bílí Tygři Liberec

Venkovní série pokračuje! Tygři se představí v Brně

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec – Po jednom dni oddychu čeká tygří smečku další venkovní utkání, a to dohrávka 17. kola proti Kometě. Úvodní buly padne na jihu Moravy v úterních 18:00.

Venkovní šňůra

Liberečtí měli před sebou šňůru šesti venkovních utkání, která pro ně ale nezačala ideálně. V Olomouci sice ve druhé třetině vyrovnal na 1:1 svým čtvrtým gólem v posledních třech duelech Jan Ordoš, jenže Hanáci ovládli závěrečnou fázi utkání a nakonec vyhráli 4:1.

Na hřišti soupeře hrála v neděli také Kometa a i ona nepochodila. Po návratu z reprezentační přestávky sice doma přehrála Plzeň, v Litvínově ale schytala tvrdý direkt v podobě výsledku 1:5. Kdo ve vzájemném střetnutí napraví předchozí zaváhání?

Koho sledovat

Skvělou střeleckou formou se aktuálně prezentuje Jan Ordoš. V posledních třech zápasech si totiž připsal čtyři branky a postaral se tak o dvě třetiny gólů Liberce v tomto období.

Znovuzrození zažívá v dresu Komety útočník Adam Zbořil. Už nyní má více bodů, než nasbíral za minulou ne úplně povedenou sezónu, a pokud si zachová své tempo, může překonat své maximum v rámci extraligy.

Výhra za tři body?

Na horkém brněnském ledě se budou Tygři pokoušet o přerušení jedné negativní série. V této sezóně totiž zatím nevyhráli na venkovním kluzišti ani jednou v základní hrací době, všechny tři body si navíc domů odvezli ještě v minulém ročníku na začátku února, a to včetně duelů v jarním play-off.

Vyloupí svěřenci Patrika Augusty Brno a odčiní dvě porážky po reprezentační přestávce? Dohrávka 17. kola začne v úterních 18:00!

Poslední vzájemný zápas

Bílí Tygři Liberec vs. HC Kometa Brno 2:3nn
Branky a nahrávky: 30. Derner (J. Dvořák, Rychlovský), 37. Bulíř (Balinskis, Frolík) – 23. Horký (Holík, Ščotka), 40. Zbořil (Koblížek), rozh. náj. Holík.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit