Bílí Tygři Liberec

Základní část ENYAQ Hockey League vrcholí. Tygrům stojí v cestě Třinec

Date of publication Author Esport

Liberec - Základní část esportové ENYAQ Hockey League se chýlí ke svému konci. Už ve čtvrtek čeká Tygry poslední, tedy 13. kolo. Předkolo mají sice naši gameři zajištěné, v jaké pozici do něj ovšem vstoupí?

ENYAQ Hockey League má před sebou jednoznačně velmi zajímavé kolo. Právě ve čtvrtek se totiž bude rozhodovat o nasazeních pro vyřazovací boje. Do nich už si sice náš tým zajistil postup, s ohledem na vyrovnanou tabulku však stále může své postavení vylepšit, ale také zhoršit.

Tygři vstupují do 13. kola z 10. místa tabulky, kam klesli po pondělní porážce 2:3 s Mladou Boleslaví. Jsou to právě Středočeši, komu aktuálně patří osmá příčka s o tři body bohatším bodovým ziskem. V případě rovnosti by rozhodovalo skóre, které mluví pro náš tým. Tygří gameři si tak stále mohou posunout zpět před Bruslaře. Stejně tak ale budou muset odvracet tlak Plzně, která je za naším týmem pouze o skóre.

V první řadě se ale Tygři musí soustředit na sebe. Čeká je totiž velmi těžká zkouška v podobě třineckých Ocelářů. Těm patří třetí místo v tabulce, o které bojují na dálku s Českými Budějovicemi. Je tedy jasné, že nebudou chtít nic podcenit. Jejich bilance devíti výher a tří proher navíc jednoznačně potvrzuje, že jde o kvalitní tým.

Utkání se tentokrát uskuteční ve studiu v Praze, sledovat jej tedy budete moci živě na oficiálních kanálech soutěže či ve videu níže. Start je naplánován přibližně na 19:30 dle toho, kdy bude ukončen první streamovaný zápas. Jak si Tygři na závěr základní části povedou?


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit