Bílí Tygři Liberec

Z akademie: Junioři zvládli důležitý trip, dorost bodoval 103 dní v řadě!

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - V akademii Bílých Tygrů se už vše smělým tempem připravuje k vyvrcholení sezóny. Junioři se vrátili do bezprostřední tlačenice o postup do vyřazovacích bojů, dorost si drží zajímavý náskok na prvním místě tabulky. Po ODM uspěla také kategorie U15, a akademie zároveň představila novou spolupráci s czechicehockey.tv.

Z Moravy se šesti body!

Tygří junioři se o minulém víkendu vydali na moravský trip, kde potřebovali uspět. A povedlo se! Liberečtí nejprve přehráli Olomouc 4:1 i díky dvěma trefám útočníka Samuela Fialy. O den později si svěřenci Richarda Loba a JIřího Vozáka vyšlápli na nebezpečný Zlín, který v přestřelce zdolali 6:4. Pod tenisový výsledek se dvěma trefami podepsali Jaromír Pérez s Filipem Křížem. Obě výhry vychytal Vojtěch Hambálek.

Tabulka juniorské extraligy je ve svém středu velice vyrovnaná. Do play-off postupuje nejlepší osmička. Bílým Tygrům aktuálně patří deváté místo, přičemž za osmým Brnem jsou pouze vinou lehce horšího skóre.

Další nesmírně důležité utkání naše hráče čeká už v sobotu, kdy v Home Credit Areně odehrají od 16:00 pikantní derby s Mladou Boleslaví. Přijďte je podpořit, vstup je – jako vždy – zcela zdarma!


Dorost bodoval 103 dní v řadě

Dorostenci v roli lídra tabulky také absolvovali náročný dvojzápas na kluzištích soupeřů. V úterý zavítali do Hradce Králové, kde řádila elitní formace ve složení Vasyl Špilka - Daniel Pekař - Imrich Maxin. Přestože Liberečtí inkasovali už v první minutě, skvělým obratem si došli pro výhru 4:1.

Ve čtvrtek pak nastoupili na ledě plzeňské Škodovky. Bílí Tygři dvakrát vedli, domácí vždy dokázali srovnat krok. Rozhodnutí přišlo až v posledních vteřinách základní hrací doby, kdy Západočeši ze série přesilovek vytěžili trefu na konečných 3:2.

Náš dorost tedy má na čele tabulky aktuálně sedmibodový náskok. Až do čtvrtka navíc naposledy prohrál v základní hrací době 22. října, což znamená, že bezbodový zápas naši hráči neokusili obdivuhodných 103 dní! Už v sobotu je čeká další náročná zkouška, zajíždějí totiž na stadion druhých Karlových Varů.

Devítka se po ODM vrátila do ligových kolejí

Po bronzovém úspěchu na olympiádě dětí a mládeže ve čtvrtek naši deváťáci vyjeli na svém ledě k severočeskému derby s Litvínovem. Zápas nabídl spíše bitvu, ve které ovšem Bílí Tygři měli herně navrch a díky gólům Šimona Bělohorského a Dominika Krajdla slavili výsledek 2:0. Sebastian Charvát ani jednou neinkasoval. Liberečtí tedy dále bojují o průběžné první místo.


Nová spolupráce: Sledujte mládežnické zápasy online!

Akademie Bílých Tygrů ve spolupráci s czechicehockey.tv nainstalovala do Home Credit Areny i Svijanské arény speciální automatické kamery, díky kterým budete moci sledovat zápasy mládežnických kategorií od druhé třídy až po juniorku i z pohodlí domova. Bílí Tygři se přidávají k několika dalším předním klubům, které už stejnou službu také nabízejí.

Pokud si na czechicehockey.tv založíte svůj účet, budete moci kromě libereckých utkání sledovat i všechny další zápasy v nabídce. Přehrávání funguje jak živě, tak ze záznamu. Do svého účtu se můžete přihlásit z počítače i telefonu. Více info včetně návodu k přihlášení najdete tady.

Staň se Tygrem!

Bílí Tygři zároveň ve svých řadách rádi přivítají nové kluky a holky narozené mezi ročníky 2015-2018. Děti se u nás naučí novým sportovním dovednostem, především ovšem zažijí spoustu zábavy a získají mnoho nových kamarádů. Věnovat se jim budou naši profesionální trenéři, výstroj klub až do třetí třídy zapůjčuje zcela zdarma. Naši členové navíc mají přístup na domácí zápasy A-týmu za zvýhodněnou cenu.

Více info se dozvíte zde.


Sledujte nás

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit