Bílí Tygři Liberec

To je smůla! Tygři v esportu i přes slibný průběh podlehli Třinci

Date of publication Author Esport

Liberec - Ani vedení 2:1 na zápasy a 2:0 v rozhodujícím souboji nestačilo. Tygři v posledním kole základní části esportové ENYAQ Hockey League podlehli Třinci a do předkola play-off půjdou z 11. pozice.

Hned v úvodním zápase se Jelenn rychle dostal do vedení 2:0, pak ale třinecký Jackey zabral a otočil na 3:2. Ani tygří gamer však nesložil zbraně a brzy bylo opět vyrovnáno. A remízový zápas pokračoval v podobném duchu i ve třetí třetině, po jejímž konci svítil na skóre výsledek 4:4. Muselo se jít až do nájezdů, které nakonec lépe vyšly Jackeymu a Třinec šel do vedení.

Do akce tedy šel Asgardiiik, proti němuž nastoupil DannyZedlo. Ten mimochodem oblékal tygří dres v prvních dvou sezonách ENYAQ Hockey League. Opět bylo znát, že jde o velmi vyrovnanou dvojici, a do první přestávky se šlo za stavu 2:2. Ve druhé dvacetiminutovce ani jeden gól nepadl, rozhodovat tak musela až ta třetí. V ní Asgardiiik v samotném závěru dvěma góly odskočil a zajistil Tygrům srovnání série.

Čtyřhra přinesla tentokrát úspěšný start Třince, který otevřel skóre a dostal se do dvoubrankového vedení. Pak ale přebrali otěže Tygři a Jelenn s Asgardiiikem ještě v první půlce druhé třetiny otočili skóre. Najednou to bylo o dva góly pro náš tým, který si vedení pohlídal a nakonec si výhrou 5:3 zajistil mečbol.

Souboj kamarádů Jelenna a DannyZedla otevřela branka Třince, ještě před koncem první třetiny pak Oceláři vedli již o dvě branky. Druhé dějství žádný přesný zásah nepřineslo, na začátku třetí periody však DannyZedlo přidal další trefu a bylo prakticky rozhodnuto. Třinec přidal ještě jeden gól a díky DannyZedlovi srovnal stav na 2:2.

Rozhodnout tedy musel zápas mezi Asgardiiikem a Jackeym. Liberecký zástupce do něj vstoupil skvěle a ujal se rychlého vedení 2:0. Ve třetí třetině však Jackey snížil a minutu před koncem srovnal stav utkání. Šlo se tedy do prodloužení, v němž se znovu prosadil tygří gamer a kromě zápasu s Jelennem tak otočil také souboj s Asgardiiikem.

Tygři tedy podlehli silnému soupeři 2:3 na zápasy a do předkola play-off tak nakonec půjdou až z 11. pozice, což znamená, že narazí na litvínovskou Vervu. Zopakují si tak derby z 5. kola. Podaří se jim proklouznout do čtvrtfinále?

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit