Bílí Tygři Liberec

Desítka x2: Hráli Tygři v dané sezoně play-off?

Date of publication Author Klub

Liberec - Sezona 2022/23 vrcholí, během pauzy mezi čtvrtfinále si však pojďme na chvíli od play-off odskočit k vědomostnímu duelu ve hře Desítka x2.

I když, od play-off se v jeho rámci neodpojíme úplně. V duelu, který proti sobě svedl útočníka Adama Najmana a obránce Jana Štibingra, totiž měli oba mladíci za úkol trefit, jestli ve vybrané sezoně hráli Bílí Tygři play-off. A aby to bylo ještě o něco složitější, počítala se pouze účast alespoň ve čtvrtfinále. Předkolo play-off tedy pro účely této hrací karty nestačilo.

Štibingr s Najmanem jsou hráči ročníků narození 2000 a 2001, je tedy jasné, že největší problémy jim dělala především vzdálenější minulost. Naopak nedávné sezony dokázali oba určit zcela bez chyb, což ani není velkým překvapením - vždyť například v minulém ročníku si oba play-off zahráli. A nenechali se nachytat rokem 2020, kdy se play-off z důvodu počínající pandemie onemocnění covid-19 nehrálo.

Komu se nakonec tento vědomostní duel podařilo ovládnout? A na jakém roce nakonec poražený soutěžící ztroskotal? Podívejte se na souboj obou mladíků. Jak byste si v něm vedli vy?

Věříte si, že byste tuto i jinou ze soutěžních karet hry Desítka x2 zvládli? Pak třeba budete mít příležitost ukázat své znalosti přímo v Home Credit Areně na čtvrtfinálových zápasech s Mountfieldem HK. Stačí v komerční přestávce chytit jeden z tenisáků a kvalifikovat se tak do přestávkové soutěže na ledě! Usměje se štěstí právě na vás?


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit