Bílí Tygři Liberec

Zahrajte si Generali Šťastný Puk v Home Credit Areně!

Date of publication Author Partnerské sdělení

Spolu se čtvrtfinále play-off je tady také výzva pro pravé hokejové fanoušky. Pokud jsi jedním z nich, můžeš i ty soutěžit na vybraných zápasech o zajímavé hokejové ceny ve hře Generali Šťastný Puk. Princip je jednoduchý – cílem je hodit puk co nejblíže středovému bodu pro vhazování.

Díky soutěži s Generali Českou pojišťovnou se během zápasů Generali Český play-off dostaneš ještě více do hry. Během druhé přestávky vybraných zápasů totiž můžeš soutěžit o poukázky do fanshopu v hodnotě až 1 500 Kč! A pro toho, kdo nasměruje svůj puk přímo na středový bod, máme připravenou prémii v podobě sportovních hodinek.

Jak se do soutěže zapojit? Základem je na začátku druhé přestávky neodcházet z tribuny a dávat pozor, hostesky totiž mezi diváky hodí 500 soutěžních puků. Tobě stačí jeden z nich chytit, odtrhnout a schovat si útržek s unikátním číslem, a pak na pokyn moderátora zamířit co nejpřesněji ke středu ledové plochy. Nemusíš se bát, že bys nepovedeným pokusem někomu ublížil. Puky jsou totiž výrazně lehčí než ty, se kterými se hraje.

Není to ale jen o přesnosti – na vhození puku na led je desetisekundový limit, během kterého na ledu přistane všech 500 soutěžních puků. Budeš mezi prvními, nebo si svůj pokus schováš do posledních vteřin limitu? Rozhodnutí je na tobě, pokud ale vše správně načasuješ a vyměříš, můžeš se těšit na skvělé hokejové ceny.

Pokud to na první pokus nevyjde, nevzdávej to a fandí dál. Soutěžit se bude na vybraných zápasech čtvrtfinále, semifinále a finále Generali Česká play off Tipsport extraligy. Čím dál tvůj tým postoupí, tím více máš šancí si zahrát!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit