Bílí Tygři Liberec

Tradiční rozlučka se sezonou aneb OFF Párty už dnes!

Date of publication Author Klub

Liberec - Sezona 2022/23 je pro Tygry u konce. Děkujeme všem fanouškům za podporu a těšíme se, že se s uplynulým ročníkem rozloučíme společně. Příležitost k tomu budeme mít už dnes, v pátek 31. března od 17 hodin v Home Credit Areně v rámci tradiční OFF Párty.

Na led i do kabiny!

Bílí Tygři se v rámci rozlučky se sezonou vracejí o oblíbenému formátu OFF Párty, tedy neformálnímu setkání s hráči v jejich tradičním prostředí. Celá akce se uskuteční na ploše Home Credit Areny, která bude rozdělena na "ledovou" a "suchou" část. Právě na těch se pak bude odehrávat celý program OFF Párty. Budete mít příležitost navštívit novou kabinu Bílých Tygrů, zblízka si prohlédnout tygří rolbu či zabruslit si na ledě Home Credit Areny. Vstup bude umožněn koncertním vchodem P.

Setkání se zúčastní kompletní kádr Bílých Tygrů včetně trenérů, kteří se buďto ujmou role průvodců v šatnách či se přímo zúčastní aktivit na ledové ploše. Fanoušci si také budou moci vyzkoušet, jak těžké je překonat hokejového brankáře v samostatných nájezdech. V útrobách tygřího zázemí budou mít možnost nahlédnout pod pokličku každodenní činnosti špičkových hokejistů s komentářem přítomných hráčů a trenérů. Bude tu také ideální možnost pro krátká setkání, získání podpisů nebo pro společné fotografie.

Na ploše Home Credit Areny budou ale připravena i další lákadla. Ve foto koutku se fanoušci mohou vyfotit s oporami Bílých Tygrů a vytištěné fotografie nechat ihned také podepsat a odnést jako památku. Samozřejmostí je pak přítomnost prodejního stánku s tygřími fan předměty. Přístupný bude také fanshop, v němž budete moci uplatnit slevu 20 % na veškeré produkty! Chybět nebude ani nabídka občerstvení. Pro každého příchozího fanouška jsme si navíc připravili voucher na tygří občerstvení (alko či nealko nápoj a párek v rohlíku či popcorn) zdarma.

Konec naší OFF Párty je naplánován přibližně na 19:00. Přijďte se rozloučit s Tygry a sezonou 2022/23! Těšíme se na viděnou!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit