Bílí Tygři Liberec

Off Party znovu slavila úspěch! Tygři se podepsali mnoha fanouškům

Date of publication Author Ondřej Gajdáček

Liberec - Pomyslnou tečkou za každou tygří sezónou je závěrečné setkání s fanoušky zvané OFF Party. To i letos přilákalo spousty lidí do ochozů Home Credit Areny, ve které si návštěvníci mohli zajít pro podpis či fotku jejich oblíbence z tygřího kádru.

Již tradiční posezónní setkání s celým „A“ týmem šelem probíhalo od pátečních 17:00, kdy byli do arény vpuštěni nedočkaví fanoušci. Autogramiáda se letos vrátila k jednomu ze starších formátů a s Tygry jste se mohli setkat nejen v útrobách stadionu, ale také přímo na ledové ploše. Hráči tak byli rozmístěni různě po areálu Home Credit Areny, aby se na každého z návštěvníků dostala řada. „Byla to super akce, přišlo hodně lidí, což si myslím, že je pro Liberec skvělá vizitka,“ pochvaloval si OFF Party Jakub Neužil.

Nikoho asi moc nepřekvapí, že nejdelší fronta se stála na odcházejí opory Tygrů. Mnoho podpisů rozdal Petr Kváča, který po třech letech opouští brankoviště Liberce. Obrovská ikona liberecké organizace Petr Jelínek měl s fixou také napilno. V neposlední řadě musel ostrými pálit také Oscar Flynn, na kterého se stála fronta od samotného začátku až do úplného konce.

Patrik Augusta o autogramiádě
Bylo to opravdu parádní. Ani jsem nečekal, že by se na nás přišlo podívat tolik lidí, moc jsem si to užil.

Mimo setkání s tygří smečkou nabídla OFF Party hned několik aktivit. K nahlédnutí byla kabina Tygrů, jídelna, vitrína se získanými trofejemi anebo již zmíněná ledová plocha, na které jste mohli změřit síly například s Jakubem Šedivým, Lukášem Dernerem nebo Jakubem Dvořákem. Připravený byl také gólmanem Ferdinand Macourek, brankář libereckého dorostu, který trápil liberecké fandy při pokusech o jeho překonání. „Byl to opravdu veliký zážitek. Jsem moc ráda, že jsem mohla kluky vidět zase naživo,“ pochvalovala si jedna z fanynek.

Celá akce měla naplánovaný konec na 19:00, vzhledem k velkému zájmu fanoušků ale skončila až o půl hodiny později. Autogramiáda tak proběhla ve velmi přátelské a uvolněné náladě. Bílí Tygři vám tímto ještě jednou děkují za podporu v uplynulé sezóně!


Ferdinand Macourek bránící nájezdy fanoušků

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Vstupenky na play-off MS v Praze a Ostravě jsou stále k dispozici!

Pérez se bude dále rozvíjet v Liberci. S Tygry se dohodl na dvouleté smlouvě

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit