Bílí Tygři Liberec

Balinskis vyhlášen nejlepším obráncem extraligy, Nedomlel největším bojovníkem!

Date of publication Author Vladimír Vykoukal

Liberec - V rámci 28. ročníku ankety Hokejista sezony byly na galavečeru v Brně již tradičně předávány ceny za jednotlivé kategorie. Své zastoupení měli i tentokrát Tygři, a to hned dvojité. Uvis Janis Balinskis byl totiž vyhlášen nejlepším obráncem uplynulé sezony, Richard Nedomlel pak ovládl statistiku Radegast Index!

Uvis Janis Balinskis přestoupil pod Ještěd před letošní sezonou a okamžitě se zařadil mezi hlavní liberecké opory. V základní části nakonec nasbíral skvělých 35 kanadských bodů a stal se tak vůbec nejproduktivnějším obráncem celé soutěže.

Na dobré výkony navázal i v play-off, kdy byl nejlépe bodujícím Tygrem. Odměnou za výbornou sezonu mu je nedávno podepsaný kontrakt s Floridou Panthers.

Richard Nedomlel do Liberce přišel dokonce až v průběhu letošního ročníku v rámci výměny za Mislava Rosandiče. I on se rychle zařadil mezi základní stavební kameny liberecké obrany, kde byl vidět hlavně díky své obětavosti a bojovnosti.

A právě tyto aspekty sleduje statistika Radegast Index, kterou Nedomlel se 175 získanými body ovládl. Jejím vítězem se stal dokonce už podruhé za sebou, v roce 2021/22 ji vyhrál ještě v dresu hradeckého Mountfieldu.

Richard Nedomlel se zelenou helmou pro vítěze Radegast Indexu

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit