Bílí Tygři Liberec

Prodej permanentek odstartoval. Tvoje místo na tebe čeká!

Date of publication Author Klub

Liberec - Bílí Tygři spustili v úterý 9. května v 10 hodin prodej permanentních vstupenek na novou sezonu. Tvoje místo na tebe čeká, tak si jej nezapomeň včas zajistit za nejvýhodnějších podmínek!

KOUPIT PERMANENTKU ONLINE

Důraz na online prodej

Také letos bude po zkušenosti s uplynulým ročníkem probíhat prodej primárně online. Své sedadlo v Home Credit Areně si tak můžeš zajistit z pohodlí svého domova. Permanentky je možné zakoupit v síti Ticketportal, a to jak v případě stávajících permanentkářů, tak pro nové fanoušky.

Tvoji permici ti doručíme až domů, dopravu hradí klub. Pokud si z jakéhokoliv důvodu nemůžeš zakoupit svou permanentní vstupenku online, budeš mít příležitost v průběhu května i června získat svoje místo v Home Credit Areně také osobně. O fyzickém prodeji na Rotundě tě budeme včas informovat.

Předkupní právo do 30. června

Pokud už jsi měl permanentku v minulé sezoně, můžeš stejně jako v předchozích letech využít předkupní právo na své sedadla. Uplatnit jej můžeš až do 30. června. K využití předkupního práva potřebuješ číslo permanentky a ověřovací kód, které nalezneš na zadní straně své loňské permice.

Návod na uplatnění předkupního práva online nalezneš ZDE.

Po skončení předkupního práva budou veškeré nevyužité rezervace uvolněny do volného prodeje.

Tři hladiny cen

V sezoně 2023/24 budou permanentky nabízeny za tři hladiny cen. Pokud jsi držitelem permanentky z minulé sezony, máme pro tebe nejvýhodnější cenu permice na nový extraligový ročník.

Pokud jsi v loňské sezoně permanentní vstupenku neměl, platí pro tebe druhý ceník. Se spuštěním prodeje si budeš moci vybírat z loni neobsazených míst, mezi něž následně od 1. července přibudou také nevyužitá sedadla z předkupního práva.

S nákupem rozhodně neotálej. Zvýhodněná cena pro nové permanentkáře bude platná do 31. srpna, od 1. září vejde v platnost třetí ceník permanentních vstupenek.

Odměna pro nejrychlejší permanentkáře

Přestože permanentky prodáváme primárně online, připravili jsme si letos odměnu pro nejrychlejší fanoušky. Pokud si tedy s nákupem pospíšíš a budeš mezi deseti prvními permanentkáři pro novou sezonu, máme pro tebe speciální odměnu v podobě zážitku. Více ti prozatím neprozradíme, slibujeme ti však, že to bude stát za to!

Tvoje výhody

Spolu s permicí na novou sezonu jsme si pro tebe nachystali několik výhod. Kromě dárkového balení permice se můžeš těšit na voucher na dvě vstupenky na libovolné utkání dle vlastního výběru, ať můžeš na hokej pozvat také některého ze svých nejbližších. A určitě využiješ také voucher na hokejové menu v podobě klobásy a nápoje, který můžeš uplatnit na některém ze zápasů základní části.

Dále se vedle vstupu na všechna domácí utkání základní části či přípravná utkání můžeš těšit také na předkupní právo na play-off, slevu 10 % v tygřím fanshopu a e-shopu, slevu 30 % na zboží Adidas v prodejnách Lion Sport, dopravu na hokej s libereckým dopravním podnikem ZDARMA či slevu 20 % na vstup do ZOO Liberec.

Permanentka Bílých Tygrů na sezonu 2023/24 se jako vždy vyplatí! Zajisti si svou permici, tvoje místo už na tebe čeká!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Trénink pohledem T.J. Melancona

Nejnovější články

Vyhrocená série se Spartou pokračuje! Tygři budou doma dotahovat ztrátu

Soutěžte na úterním utkání o vstupenky na Benátskou

Věnujte pozornost dopravním omezením v okolí Home Credit Areny

Z našeho fanshopu

Triko PO 2024 dětské

330 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Šála PO 2024 pletená

320 Kč
Koupit

Triko PO 2024 pánské

330 Kč
Koupit