Bílí Tygři Liberec

Bez bůra? Za bůra! Oblíbené dětské utkání je zpět!

Date of publication Author Klub

Liberec - Konec prvního školního pololetí se blíží. A proto jsme si pro všechny školáky připravili znovu oblíbené dětské utkání, na které navíc budete moci s vysvědčením bez pětky vyrazit za 5 Kč!

Zápas s Litvínovem v neděli 4. února od 16 hodin bude věnován (nejen) školou povinným dětem. Pro všechny, kteří se v prvním pololetí úspěšně vyhnuli jakékoliv pětce na vysvědčení, jsme si připravili vstupné pouze za symbolických 5 Kč! Stačí si zakoupit vstupenku se slevou "vysvědčení" na daný zápas za pětikorunu a u vstupu do Home Credit Areny se prokázat vysvědčením bez jediné pětky. Pokud nemáte tištěné vysvědčení, stačí se prokázat například elektronickým výkazem či jiným prokazatelným dokladem. Vstupné s vysvědčením za 5 Kč lze zakoupit do 2. kategorie.

Akce platí pro všechny žáky základních a středních škol a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií. Vstupenky za 5 Kč lze zakoupit online v síti Ticketportal či v jednotlivých pobočkách spadajících do prodejní sítě Ticketportal.

Bohatý doprovodný program

Zlevněným vstupným ale doprovodný program nekončí. Pro děti s vysvědčením jsme si připravili také cukrovou vatu ZDARMA. Těšit se můžete také na přestávkové utkání malých Tygrů z páté třídy proti stejně starým soupeřům z Litvínova. Na ochozu Home Credit Areny si budou vaše děti moci na jednotlivých stanovištích vyzkoušet své hokejové dovednosti či oblíbenou virtuální realitu Sense Arenu. V našem infostánku se také dozvíte, jak přihlásit své děti mezi Bílé Tygry a co obnáší výchova malého hokejisty.

A to není vše, drobných úprav se dočká také zápasový program. Těšit se na něj můžeme přímo na samotném utkání. Rozhodně se tedy máte nač těšit.

Nenechte si ujít utkání s Litvínovem už v neděli 4. února od 16 hodin!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit