Bílí Tygři Liberec

Soutěžte na úterním utkání o vstupenky na Benátskou

Date of publication Author Partnerské sdělení

Liberec - Festival Benátská! s Impulsem patří každoročně mezi hlavní kulturní události Libereckého kraje. Nenechte si ani její jubilejní 30. ročník ujít! Těšit se znovu můžete na celou řadu velkých jmen české i světové hudební scény. A na úterním utkání budete moci vyhrát dvě vstupenky!

Jak je získat? Je to úplně jednoduché. Stačí se zapojit do přestávkové soutěže Nagano, ve které tentokrát budou otázky směřovány právě na oblíbený liberecký hudební festival. Pro vítěze jsme si tentokrát připravili dvě volné vstupenky na celý festival, ušetříte tak více než 4 000 Kč!

Hudební festival Benátská! s Impulsem do sportovního areálu ve Vesci každoročně přiláká desítky tisíc fanoušků kvalitní hudby. A jinak tomu nebude ani v roce 2024, kdy se můžete těšit na její jubilejní 30. ročník. Takový milník je potřeba oslavit, čemuž je přizpůsoben lineup v podobě velkých hvězd světové hudby.

Tou největší je bezesporu skupina Scooter, která umí vytvořit skutečně elektrizující atmosféru. Kromě ní vystoupí na Benátské také Suzi Quatro či rockové legendy Slade. Českou scénu pro změnu zastoupí Divokej Bill, Wohnout, ale také mladá generace Yzomandias a Nik Tendo či Ben Cristovao. Kompletní seznam vystupujících naleznete ZDE.

Pokud si chcete své místo na festivalu Benátská! 2024 zajistit za zvýhodněnou cenu, pak rozhodně neváhejte. Aktuálně máte šanci zakoupit celofestivalové vstupenky za cenu 2 090 Kč, následně bude s blížícím se datem festivalu cena dále narůstat.

Nenechte si nadcházející 30. ročník festivalu ujít! Na viděnou v červenci v areálu ve Vesci!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit