Bílí Tygři Liberec

Věnujte pozornost dopravním omezením v okolí Home Credit Areny

Date of publication Author Klub

Liberec - Už v úterý a ve středu čekají Tygry domácí zápasy čtvrtfinále proti Spartě. Nenechte se po cestě na tato utkání zaskočit dopravním omezením v ulici Doubská.

V pondělí 18. března odstartovala uzavírka v ulici Doubská, která souvisí s rekonstrukcí podchodu pod železniční tratí k aréně. Až do července tak zůstane uzavřena silnice u čerpací stanice Cobalt, která směřuje z ulic Čechova a Nákladní.

Uzavírka výrazným způsobem omezí příjezd k Home Credit Areně. Nebude možné přijet ke kruhovému objezdu u arény z ulic Čechova či Nákladní, z této strany bude možné přijíždět pouze ze sjezdu od Jablonce nad Nisou či z ulice Doubská od OC Nisa (směrem od bývalého Baumaxu). Příjezd bude umožněn též ze směru od Hanychova či Starých Pekáren. Tato omezení budou v platnosti až do letošního července.

Všem fanouškům mířícím v úterý či ve středu na zápasy Bílých Tygrů doporučujeme vyrazit na utkání s předstihem a využít co nejvíce služeb městské hromadné dopravy, kterou navíc mohou majitelé permanentek využít ZDARMA.

Nenechte si zkazit zážitek z nejdůležitějších bitev celé sezony komplikacemi při příjezdu či při odjezdu z Home Credit Areny!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Michal Birner ukončuje hráčskou kariéru

Nejnovější články

V Liberci končí gólmani Hrenák s Paříkem

Loučící se Birner: Už to bude na jiných klucích. Jsem rád, že na to budu koukat

Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit