Bílí Tygři Liberec

Tomáš Galvas míří na NHL Scouting Combine!

Date of publication Author Ondřej Gajdáček

Liberec – Po konci mistrovství světa se zrak upíná zpět k nejlepší hokejové lize světa – NHL. Ta krom finálové bitvy o Stanley Cup přinese také draft těch největších talentů, kterému již tradičně předchází akce NHL Scouting Combine. Zde se mimo jiné představí také nejmladší člen tygřího A-týmu Tomáš Galvas.

Akce NHL Scouting Combine svůj letošní ročník pořádá v americkém Buffalu. A o co přesně jde? Jedná se o ideální příležitost pro nadějné mládežníky, aby se v co nejlepším světle ukázali skautům. Na programu jsou fyzické i zdravotní testy, rozhovory pro různá média či pohovory s představiteli NHL klubů.

Tomáš Galvas má za sebou výborný ročník, který pro něj však nebyl vůbec jednoduchý. Rovnou z mládeže totiž plynule přešel do mužského hokeje, a dokonce hned při svém debutu dokázal vsítit premiérovou trefu. Celkově pak liberecký benjamínek zakončil sezónu se sedmi body (2+5) a mimo jiné zasáhl také do play-off.

Nyní se rodák ze Zlína uchází o přízeň svého potenciálního budoucího zaměstnavatele. Dle aktuální projekce deníku New York Times se očekává, že by mladý obránce mohl být draftován z celkové 70. pozice.

Tomášovi tímto gratulujeme a držíme palce!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Home Credit Arena hostila tradiční Sport Live! Tygři se podepisovali fanouškům

Jako malý jsem Tygrům fandil, přiznává po premiéře Peterek

Ryšavý: Hráli jsme moc složitě a neproměnili naše gólovky

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit