Bílí Tygři Liberec

Dorazte za Tygry na Benátskou! Na co se můžete těšit?

Date of publication Author Partnerské sdělení

Liberec - Už ve čtvrtek začíná ve sportovním areálu ve Vesci oblíbený festival Benátská! s Impulsem. Přijďte se s námi pobavit a užít si jedno z posledních rozptýlení před brzy startující sezonou!

Tradiční festival Benátská! s Impulsem bude v plném proudu už od čtvrtka. A to znamená ideální příležitost potkat se s Tygry! Po všechny tři festivalové dny můžete navštívit náš tygří stánek, kde najdete celou řadu soutěží a aktivit a také jednu celofestivalovou výzvu. Chopte se hokejky a otestujte tvrdost své střelby! Vaši ránu vám změří radar a pokud budete nejlepší, můžete se těšit na odměnu v podobě podepsaného originální hokejky.

A to není vše. V naší tygří chill-out zóně budete v pátek a v sobotu od 15 do 19 hodin moci narazit na hráče A-týmu, kteří se s vámi rádi vyfotí či vám nabídnou suvenýr v podobě podpisu. Pokud se tak chcete s Tygry potkat a třeba s nimi pouze neformálně prohodit pár slov, naše chill-out zóna je pro vás tím pravým místem.

Pokud vám ani to nestačí, tak se zkrátka vrhněte do víru festivalové zábavy - a třeba s vámi zapaří náš maskot, Tygr! Koneckonců, připomeňte si loňský ročník, který vás patřičně naladí na ten aktuální.

S kým z vás se potkáme od čtvrtka do soboty ve Vesci na hudebním festivalu Benátská! s Impulsem? Těšíme se na viděnou!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Home Credit Arena hostila tradiční Sport Live! Tygři se podepisovali fanouškům

Jako malý jsem Tygrům fandil, přiznává po premiéře Peterek

Ryšavý: Hráli jsme moc složitě a neproměnili naše gólovky

Z našeho fanshopu

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit