Bílí Tygři Liberec

Home Credit Arena hostila tradiční Sport Live! Tygři se podepisovali fanouškům

Date of publication Author Jonáš Majtyka, Natálie Kopecká

Liberec – Začátek září znamená nejen blížící se start hokejové sezóny, ale i tradiční veletrh Sport Live. Již devatenáctý ročník této akce v areálu Home Credit Areny přilákal v sobotu spoustu sportovních nadšenců, kteří si mohli vyzkoušet řadu různých sportů. Nechyběli ani Bílí Tygři, kteří zde kromě jiného uspořádali autogramiádu pro fanoušky.

Liberečtí hokejisté navázali na novinku z minulého roku a před začátkem podpisové akce uspořádali přímo na ledě Home Credit Areny otevřený trénink. Návštěvníci tak mohli nahlédnout pod pokličku toho, jak se svěřenci Filipa Pešána připravují na zahájení extraligy. Chybět nemohl ani tradiční nábor tygřích nadějí, který zde proběhl již v ranních hodinách.

Marek Zachar o autogramiádě
Vždy je radost, když přijde tolik lidí. Jsme rádi, že je to zajímá a že jsou tu do hokeje zapojené i malé děti. Moc mě těší, v jakém počtu se tu sešly.

Od půl dvanácté se následně v prostorách ČS Klubu uskutečnila autogramiáda kompletního seniorského týmu, tedy včetně letních posil. „Je super se s fanoušky vidět ještě před zahájením sezóny. Člověk se alespoň ukáže bez výstroje, lidi si nás tak mohou lépe přiřadit a prohodit s námi pár slov,“ říká brankář Petr Kváča, jenž se po roce ve Švédsku vrátil pod Ještěd.

Zatímco se členové „A“ mužstva podepisovali, vyjeli do akce i liberečtí dorostenci, kteří měli v poledne na programu svůj soutěžní zápas se Slavií. Led Home Credit Areny byl tak od rána do brzkého odpoledne v plném zápřahu. Na akci proběhl také tygří bazar, kde mohli fanoušci získat hokejky hráčů nebo vybrané kousky z hráčské kolekce oblečení.

Petr Kváča o autogramiádě
Člověk už některé lidi i poznává. Před zápasem, když jezdím podél mantinelu, občas vídám tváře, které pak potkám i tady. Můžeme spolu dát řeč, což je moc fajn.

Veletrh i autogramiáda se opět nesly ve velmi přátelské atmosféře a přilákaly spoustu tygřích příznivců. „Na akci jsme se hodně těšili a moc si ji užili. Vyfotili jsme se snad s polovinou týmu,“ pochvalovala si jedna z fanynek.

Sport Live je sportovní veletrh, který si klade za cíl představit sport v Libereckém kraji všem věkovým kategoriím, tedy od těch nejmenších až po dospělé. Letos v areálu Sport Park proběhl již 19. ročník.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Nasazení mladých hráčů se nebojíme, hlásí trenér Pešán před začátkem sezóny

Rychlovský zaznamenal první trefu v dresu Red Wings!

Studenti za 50 Kč. Už máte svůj COOL Ticket?

Z našeho fanshopu

Mikina TYGR pánská

1045 Kč
Koupit

Lahev sportovní TYGR 0,75l

185 Kč
Koupit

Mikina TYGR dámská

1045 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit