Bílí Tygři Liberec

PRVNÍ DOMÁCÍ je za dveřmi. Na co se můžete těšit?

Date of publication Author Klub

Už v pátek vypukne tradiční PRVNÍ DOMÁCÍ! Začnete se pomalu chystat, máte se totiž na co těšit. Co jsme si pro vás pro tuto příležitost nachystali a na co si dát pozor?

Prodej vstupenek

Vstupenky na utkání si můžete zakoupit online, a to v síti Ticketportal. V prodeji budou také na místě, přičemž tradiční prodejní místo na Rotundě bude otevřeno dvě hodiny před začátkem utkání, tedy od 16:00.

Doprava k Home Credit Areně

Od pátku 20. září již bude otevřena příjezdová cesta ulicí Doubská, po dopravních omezeních souvisejících s rekonstrukcí podchodu tak bude zjednodušen příjezd k aréně. Po dobu následujících dvou týdnů naopak však bude probíhat rekonstrukce v ulici 28. října (tedy na druhé straně podchodu), kde dojde k uzavírce vždy v čase od 21:00 do 6:30. Po domluvě s bezpečnostními složkami však bude uzavírka po pátečním PRVNÍM DOMÁCÍM realizována až po odjetí fanoušků z Home Credit Areny. Podchod k aréně zůstává nadále uzavřen, pro pěší směřující na hokej z ulice Doubská vede obchozí trasa pod železničním podjezdem.

Zároveň nezapomeňte, že majitelé permanentek mohou dorazit na utkání MHD zdarma. Při kontrole se stačí prokázat permanentní vstupenkou. Benefit je platný dvě hodiny před utkáním a dvě hodiny po něm.

Fortuna střelnice

Už před otevřením Home Credit Areny se můžete těšit na hokejovou střelnici našeho hlavního partnera, společnosti Fortuna. Střelnici najdete vedle předprodeje vstupenek na Rotundě. Budete zde mít možnost vyhrát zajímavé ceny, a tři nejlepší se zúčastní přestávkové soutěže přímo na ledě. A to není vše, hostesky mezi vás rozdají 2 000 ks puků s logem Bílých Tygrů a Fortuny. Tak nezapomeňte dorazit včas!

Otevření Home Credit Areny

Hlavní vchod Home Credit Areny pro vás bude otevřen hodinu před začátkem utkání, tedy v 17:00. VIP vstupy A3 a A2 pro návštěvníky skyboxů a VIP prostor budou otevřeny od 16:30. Předzápasová show začíná přibližně 15 minut před startem utkání, doporučujeme tedy fanouškům přijít s předstihem, ať si užijete novou grafickou podobu doprovodného programu.

Permice v aplikaci

Pokud si chcete zjednodušit vstup do Home Credit Areny, stáhněte si novou tygří aplikaci. Můžete si do ní snadno nahrát permanentní vstupenku a na utkání tak nemusíte chodit s plastovou kartou. Aplikace vám navíc poslouží také k objednání občerstvení či účasti v přestávkových soutěžích.

Hokejová tombola 50 na 50

Už od samotného otevření Home Credit Areny se můžete zapojit do oblíbené Hokejové tomboly 50 na 50. Stačí si od malých Tygrů z mládežnické Akademie zakoupit soutěžní tiket. Vylosovaný výherce si odnese polovinu celkově vybrané částky, druhá část pak podpoří vybranou kategorii malých Bílých Tygrů.

Slavnostní buly

PRVNÍ DOMÁCÍ si zaslouží také slavnostní buly. To na úvod sezony obstará paralympionik a stolní tenista Jiří Suchánek, jenž dlouhé roky působil v libereckém klubu stolního tenisu a který na nedávné paralympiádě v Paříži postoupil až do finále kategorie MS2 a přivezl si parádní stříbrnou medaili.

McDonald's Tygří Trefa

Zpět se vrací také oblíbená soutěž McDonald's Tygří Trefa. Stejně jako v minulých letech budete mít příležitost zabojovat o částku odpovídající počtu diváků, která se v případě neúspěchu přenáší do dalšího utkání. Výhra tak může vystoupat až do závratných výšin. Padne jackpot již na PRVNÍM DOMÁCÍM? A pozor, pro novou sezonu je tu zcela nový způsob přihlašování. Do McDonald's Tygří Trefy se přihlásíte pomocí tygří aplikace, kde v sekci "další" stačí kliknout na odpovídající tlačítko a vyplnit krátký formulář.

Podpořte mládež kelímkem

Při odchodu z Home Credit Areny budete mít příležitost podpořit mládežnickou Akademii. Stačí vhodit svůj vratný kelímek do jednoho ze sběrných boxů, které naleznete u hlavního východu. Celá částka 50 Kč bude použita na financování rozvojových projektů nad rámec běžného tréninkového procesu, jež pomohou malým Tygrům v jejich sportovním růstu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Tygři se poprvé představí doma! Do Liberce přijedou Vítkovice

Výkon přesně odpovídal naší přípravě, radoval se po výhře Kváča

Z našeho fanshopu

Ponožky TYGR

190 Kč
Koupit

Šňůrka na krk TYGR

70 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko TYGR pánské

590 Kč
Koupit