Bílí Tygři Liberec

V sobotu s Tygry na Mezinárodní den zvířat do ZOO!

Date of publication Author Partnerské sdělení

Sobota 5. října bude v Zoologické zahradě Liberec patřit Mezinárodnímu dni zvířat. Přijďte jej oslavit spolu s námi! Narazit budete moci také na náš hokejový tygří stan.

Spolupráce Bílých Tygrů a liberecké ZOO se přímo nabízí. Vždyť právě podle známého chovu bílých šelem získal liberecký hokejový tým při rebrandingu ještě před postupem do extraligy své jméno. Není tedy překvapením, že Bílí Tygři nebudou u oslav Mezinárodního dne zvířat v zoologické zahradě chybět. Na co se můžete těšit?

Narazit budete moci na náš tygří stan, v němž si budete moci vyzkoušet různé sportovní aktivity včetně otestování svých hokejových dovedností. Vysloužit si budete moci i drobné tygří odměny. Chybět nemůže ani náš maskot Tygr, který se s vámi rád vyfotí.

Bohatý program si pro vás ovšem nachystala také samotná liberecká ZOO. Budete mít unikátní příležitost potkat se s pracovníky zahrady, kteří vám rádi povyprávějí o své práci a o úkolech i povinnostech, které mají na starost. Dozvíte se tak mnohem více o chovu jednotlivých zvířat. Pro děti pak budou připravena interaktivní stanoviště a dílny, kde budou moci popustit uzdu své fantazii.

Kromě toho narazíte také na stanoviště dalších partnerů zoologické zahrady, kteří si pro vás připravili řadu dalších aktivit. Více o akci naleznete ZDE.

Proto neváhejte a vyrazte v sobotu 5. října od 9 do 15 hodin do ZOO Liberec a užijte si zde Mezinárodní den zvířat. A nezapomeňte, že když si s sebou přinesete permici Bílých Tygrů, můžete využít slevu 20 % na vstupné!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Čtyřzápasovou šňůru venkovních utkání vykopnou šelmy v Třinci

Adam Musil krátce o první domácí výhře v sezoně

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Mikina TYGR dětská

830 Kč
Koupit

Kšiltovka TYGR snap

520 Kč
Koupit

Polštářek TYGR černý

420 Kč
Koupit