Bílí Tygři Liberec

Chutné občerstvení, lahodné pivo a skvělý hokej. Oktoberfest je zpět!

Date of publication Author Klub

Každý rok si pro fanoušky připravujeme celou řadu tematických zápasů. A ani ročník 2024/25 není výjimkou. Už na zápase s Kometou Brno 25. října od 18 hodin se můžete těšit na oblíbený Oktoberfest.


Zatímco tradiční bavorský Oktoberfest před týdnem skončil, jeho magická atmosféra se v pátek 25. října přesune přímo do Home Credit Areny. Co to znamená? Těšit se můžete na rozšířenou nabídku občerstvení v podobě tradičního pečeného vepřového kolena, které budete moci ochutnat ve stanu přímo u hlavního vstupu do Home Credit Areny.

Oktoberfest se samozřejmě neobejde bez vynikajícího piva. Na ochozu arény můžete kromě běžných stánků zamířit například do Svijanského Beerpointu, kde si můžete vychutnat Svijany načepované z automatické pípy Revolmatic a doplnit je tradičním preclíkem. Všichni majitelé permanentních vstupenek se pak v rámci benefitů své karty mohou přesunout po utkání do VIP restaurace ve 3. patře Home Credit Areny, kde mohou ochutnat prémiový ležák Svijany 460. To vše za doprovodu živé oktoberfestové hudby. Po utkání se navíc ve VIP restauraci můžete těšit na akci Happy Hours, tedy slevu 20 % na všechny produkty z nápojového lístku.

Návštěvníci Česká spořitelna Klubu si také přijdou na své. Připravíme pro ně občerstvení formou rautu plné oktoberfestových specialit, jež bude zahrnuto v ceně každé vstupenky do těchto prostor. Je libo vepřové koleno, špecle či bavorskou klobásu? Zakupte si na toto utkání vstupenku do prostor ČS Klubu a užijte si utkání tak, jak ho neznáte.

Pro hosty VIP patra jsme si pak připravili tradiční naražení sudu za účasti ředitele Pivovaru Svijany Romana Havlíka a další speciální doprovodný program. Také ten si můžete vychutnat i vy, přichystali jsme si pro vás speciální nabídku pronájmu oktoberfestového skyboxu včetně občerstvení a lednice naplněné pivem. Více informací naleznete ZDE.

To stále není vše. K oslavám Oktoberfestu se připraví i náš hlavní partner, společnost Fortuna. Ta si pro návštěvníky připravila stylové oktoberfestové kloboučky, které mezi vás rozdá zdarma přímo u hlavního vstupu do Home Credit Areny. K tomu si přidejte speciální upravený hudební playlist, obsluhu stánků s občerstvením v tradičních dirndlech a modrobílou výzdobu. Oktoberfest na hokeji je za dveřmi, nenechte si jej ujít!

KOUPIT VSTUPENKY

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

První derby sezóny! Venkovní šňůru zakončí Tygři v Mladé Boleslavi

Nad(h)led #38: S Tygřicemi (nejen) o ženském hokeji

Z našeho fanshopu

Puk TYGR

125 Kč
Koupit

Lahev sportovní TYGR 0,5l

179 Kč
Koupit

Kšiltovka TYGR basebal

520 Kč
Koupit

Kšiltovka TYGR snap

520 Kč
Koupit