Bílí Tygři Liberec

Uvolněte své místo a získejte tygří odměny!

Date of publication Author Klub

Liberec - S novou sezonou přinášíme majitelům permanentních vstupenek zásadní novinku. Pokud nemůžou na hokejové utkání dorazit, mohou své sedadlo pro daný zápas uvolnit do volného prodeje. Získají tak věrnostní body, za něž si mohou vyzvednout řadu odměn.

Dlouhodobým cílem klubu je nejen prodat na zápas vstupenku či permanentku, ale to, aby fanoušek skutečně na dané utkání dorazil. "Chápeme, že vzhledem k vysokému počtu zápasů, které permanentní vstupenka zajišťuje, se může stát, že majitel permanentky na některé utkání nemůže dorazit," říká marketingový manažer Dominik Jakubec.

Právě těmto fanouškům však chce klub co nejvíce vyjít vstříc. "Také tato místa bychom na zápasech obsadili, tím spíš při současné velmi omezené kapacitě. Rozhodli jsme se proto naše příznivce motivovat systémem, v němž mohou získat řadu zajímavých odměn," dodává Jakubec.

Jak na to?

Systém uvolňování míst bude zcela jednoduchý. Probíhat bude online na webových stránkách společnosti Ticketportal, kde je nutné si vytvořit účet. Ve svém účtu stačí najet na sekci permanentky, zvolit možnost uvolnění sedadla, zadat údaje o své permanentní vstupence a vybrat zápas, na nějž nemůžete dorazit.

Pro uvolnění svého místa budete potřebovat číslo permanentky a ověřovací údaj, které naleznete na zadní straně své permanentní či klubové karty. Po potvrzení bude permanentka na zmíněný zápas deaktivována a vaše místo bude uvolněno do prodeje.

Odměna za uvolnění

Aby byli fanoušci motivováni k uvolnění svého sedadla, přichystal si pro ně klub řadu odměn. V případě, že bude uvolněné sedadlo prodáno, získá majitel permanentky 1 věrnostní bod. Nastřádané body bude možné vyměnit za řadu tygřích odměn.

Za jediný bod bude možné získat tygří šňůrku na krk, při větším počtu bodů pak můžete získat i šálu či originální dres. Body se budou sčítat na vašem Ticketportal účtu, pokud tedy z jednoho účtu uvolníte více permanentek, načtou se vám body za každou takovou permanentku.

Už pro první zápas s Pardubicemi!

Systém uvolňování míst bude spuštěn už pro PRVNÍ DOMÁCÍ zápas nové extraligové sezony, který Bílí Tygři odehrají v pátek 18. září proti Pardubicím.

"Věříme, že tento krok ocení všichni fanoušci. Majitelé permanentek budou za přenechání svého sedadla motivováni a zároveň se nám podaří uvolnit místa, která budou moci obsadit další příznivci, na které by se jinak při omezené kapacitě nedostalo," uzavírá Jakubec.

Možnost uvolnit místo budou mít fanoušci od příštího týdne, kdy bude zveřejněn také kompletní návod, jak své místo uvolnit do prodeje.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit