Bílí Tygři Liberec

Autogramiáda kompletního A-týmu už v neděli po utkání s Pardubicemi!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Chcete podpisy kompletního A-týmu včetně letních posil? Pak máte skvělou příležitost! Stačí dorazit v neděli dorazit na utkání s Pardubicemi! Zhruba hodinu po jeho skončení totiž proběhne v ČS klubu autogramiáda celého kádru Bílých Tygrů.

Po závěrečné siréně prvního domácího utkání proti Pardubicím rozhodně nikam neodcházejte. Vůbec poprvé dostanete příležitost získat autogram například od Taylora Dohertyho či Libora Hudáčka, kteří před sezonou 2018/19 posílili Bílé Tygry. Po skončení duelu se hráči v kabině občerství a zamíří přímo mezi vás.

Autogramiáda se uskuteční jako již v posledních sezonách tradičně přímo v Home Credit Areně v ČS klubu. Abychom zajistili plynulost a hladký průběh akce, provoz v prostoru autogramiády bude znovu probíhat jednosměrně. Do koridoru s hráči se bude vcházet od sektoru 108, druhou stranou pak budou fanoušci místo opouštět.

Tygři budou podepisovat pouze oficiální fanpředměty Bílých Tygrů, a to v počtu maximálně dvou kusů na osobu. Na autogramiádu se můžete vybavit v našem fanshopu, kde najdete kolekci pro novou sezonu. Nechybí zde dresy, trička, šály nebo spousta dalších fanpředmětů s novým tygřím vizuálem, které si můžete zajistit i v našem e-shopu. Před nedělní autogramiádou budou již v prodeji také nové plakáty A-týmu.

Kromě zisku cenného suvenýru v podobě podpisu hráčů budete moci také podpořit středisko volného času Narnie. Na začátku autogramiády si budete moci za 30 Kč zakoupit obrázek s vybraným hráčem, nechat si ho podepsat. Při odchodu z autogramiády vám slečna Nikolka ze zmíněného střediska volného času z tohoto obrázku na vaše přání vytvoří originální buton či magnet.

Nenechte si nedělní autogramiádu ujít a odneste si z ní unikátní upomínku!

pravidla autogramiády

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit