Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři nastoupí ke třetímu přípravnému utkání, tentokrát na ledě Mladé Boleslavi

Date of publication Author Jaroslav Vondrák

Liberec - Půjde již o druhou konfrontaci Tygrů s Bruslaři v letošní letní přípravě. První utkání hrané 4. srpna v liberecké Home Credit Aréně dopadlo lépe pro tým z města pod Ještědem, když naši hokejisté po brankách Svačiny, Stránského a dvou přesných trefách Bulíře dokázali zvítězit 4:2.

V minulém přípravném utkání proti Boleslavi se Tygři snažili odčinit prohru z prvního přípravného zápasu sezóny s Chomutovem, kterému podlehli 1:2. Vítěznou branku Západočechů vstřelil v čase 54:36 David Kämpf.

Proto Tygři do utkání proti týmu trenéra Výborného vstoupili velmi aktivně a už ve druhé minutě se mohli radovat po gólu Svačiny. V deváté minutě tečoval Stránský nahození Dernera a upravil skóre na 2:0. Mladoboleslavští ale nic nevzdali, tím spíš, že těsně před odchodem do šatny se podařilo snížit na rozdíl jednoho gólu Urbanovi. Diváci mohli vidět velké množství šancí, přesto museli na další branku čekat až do 57. minuty, kdy na 2:2 vyrovnal Pospíšil. Tygrům se ale po spolupráci Birnera, Svačiny a střílejícího Bulíře podařilo vzít si vedení rychle zpět. Na konečných 4:2 zvýšil tečí v poslední minutě opět Michal Bulíř.

Boleslav podlehla pouze Tygrům

Pro našeho soupeře z Mladé Boleslavi půjde už o páté přípravné utkání. Ze čtyř předchozích případů se Bruslařům podařilo třikrát zvítězit, konkrétně 4:3 proti Kladnu, 6:2 proti Litoměřicím a naposledy 5:1 proti Slavii. Jedinou prohru zaznamenali právě v utkání proti úřadujícím mistrům. Ve všech přípravných zápasech, kromě toho s Libercem, nastoupil za Středočechy také exliberecký Petr Vampola, který zatím patří k nejproduktivnějším hráčům svého klubu.

/

Utkání, ve kterém se Tygři pokusí navázat na předchozí výhru začíná zítra v 17 hodin na ledě mladoboleslavské ŠKOENERGO Arény. Další měření sil poté Bílé Tygry čeká v sobotu 13. srpna od 16.00, kdy v domácím prostředí nastoupí proti účastníkovi KHL Amuru Chabarovsk.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit