Bílí Tygři Liberec

Brankářský duel: Jak si vedli Kváča s Pavelkou ve vědomostním kvízu?

Date of publication Author Klub

Liberec - V dalším vědomostním duelu změřili své síly brankáři Petr Kváča a Jaroslav Pavelka. A čekala je trojice zajímavých otázek. Jak znají gólmany národního týmu, extraligové stadiony nebo česká krajská města?

Pravidla duelu jsou zcela jednoduchá. Oba účastníci duelu postupně odpovídají na stejnou otázku. Odpovědí je mnoho, přičemž cílem obou je vždy říct pouze jednu. Poté přichází na řadu druhý a takto dokola, dokud některý ze soupeřů již další odpověď nezná. Pokud takto jeden z hráčů třikrát zaváhá, jeho oponent získává bod.

V dalším ze série duelů se utkali tygří brankáři Petr Kváča a Jaroslav Pavelka. A hned první otázka byla více než tematická - vyjmenujete brankáře národního týmu na olympijských hrách či mistrovstvích světa? Schválně, kolik jich dokážete jmenovat vy?

U hokeje se zůstalo také ve druhé z otázek, která byla směřována na extraligové stadiony. Oba gólmani za sebou pár působišť v nejvyšší české soutěži mají, jak si tedy vedli? A na závěr otázka čistě vědomostní, znáte česká krajská města?

Podívejte se sami, jak si duo Kváča - Pavelka vedlo. Kdo z nich nakonec zvítězil? A jak byste si v těchto úkolech vedli vy?

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Trénink pohledem T.J. Melancona

Nejnovější články

Vyhrocená série se Spartou pokračuje! Tygři budou doma dotahovat ztrátu

Srdcař Jaroslav Vlach zůstává Tygrem! Smlouvu prodloužil o dva roky

Věnujte pozornost dopravním omezením v okolí Home Credit Areny

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit