Bílí Tygři Liberec

Bulíř překonal Nedvědův rekord. Je nejlepším střelcem Tygrů v play-off

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec - Bílí Tygři v neděli vyhráli 3:1 na ledě Sparty a navýšili svůj náskok v semifinálové sérii, v níž momentálně vedou 2:0 na zápasy. Dvěma góly se na výhře podílel forvard Michal Bulíř, který tak překonal jeden historický milník.

Michal Bulíř chytil v letošním play-off vynikající střeleckou formu. Aktuálně má na svém kontě v šesti utkáních šest přesných zásahů a vede tabulku všech střelců ve vyřazovacích bojích. Na děleném druhém místě se mimochodem nachází Jaroslav Vlach s pěti góly.

Zajímavé také je, že polovinu svých tref zaznamenal Michal Bulíř v přesilových hrách. Ze sedmi celkových zásahů Severočechů při početní výhodě má tak liberecká „osmaosmdesátka“ na svědomí tři.

Michal Bulíř o rekordu:

„Jsem za to rád, Petr Nedvěd byl hráč těžkého kalibru. Je to čest, něco takového dokázat. Není ale konec a doufám, že ještě nějaké branky přidám a pomůžu tím týmu.“


Tu poslední zaznamenal ve druhém semifinálovém duelu se Spartou, když po nahrávce Dávida Grígera zvýšil na 3:0 pro naše mužstvo. Zároveň se tímto zásahem zapsal do historie. V play-off už totiž Michal Bulíř vsítil v tygřím dresu 22 branek, čímž překonal rekord legendárního Petra Nedvěda a jeho 21 gólů! Za zmínku stojí, že na děleném třetím místě jsou se 17 zásahy Milan Bartovič a Vítězslav Jankových.

Michal Bulíř má na dosah ještě jeden rekord. Čtyři trefy mu chybí k vyrovnání celkového počtu gólů za Liberec. Momentálně jich má na svém kontě 133, Petr Nedvěd 137.

Aktuálně se však celý tým nesoustředí na rekordy. Play-off je stále v plném proudu a šelmám chybí dvě výhry k postupu do finále. Třetí zápas semifinále odehrají proti Spartě na domácím ledě ve středu od 17:00!

Soustředěný Michal Bulíř

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit