Bílí Tygři Liberec

Charitativní dresy Bílých Tygrů získali v aukci fanoušci z celé České republiky

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Že mají Bílí Tygři fanoušky pouze v Liberci a okolí? Aukce charitativních dresů, v nichž Tygři nastoupili proti Kometě Brno a v nichž po 52. kole převzali Prezidentský pohár, ukázala opak. Jednotlivé trikoty totiž zamíří k výhercům z celé České republiky.

V Liberci zůstane pouze sedm z celkového počtu 26 dresů, které zamířily do aukce. Dresy Michala Birnera či Patrika Maiera pak zamíří do nedalekého Jablonce nad Nisou. V Libereckém kraji pak zůstanou také dresy Romana Willa, který byl s cenovkou 8 400 Kč nejdražším z dražených artiklů, či trikot Marka Zachara.

Další z charitativních dresů však urazí na cestě za novými majiteli mnohem delší trasu. Například trikot Martina Ševce našel nového držitele v Žacléři v Královéhradeckém kraji. Přímo do Hradce Králové pak putuje "jednasedmdesátka" Jakuba Valského. Dresy Jaroslava Vlacha a Marka Kvapila pro změnu míří do Prahy.

Vůbec nejdelší trasu pak urazí trikoty dvojice beků Taylora Dohertyho a Matěje Stříteského. Dohertyho dres vydražil nový majitel z Brna, Stříteského "jednadvacítku" získal výherce až z Třince.

Na rozdíl od předchozích aukcí našly všechny dresy nové vlastníky v České republice, ani jeden z nich nepoputuje do zahraničí. Celkem vynesla aukce 128 900 Kč, které poputují na konto rodiny Ješutových. Všem výhercům gratulujeme!

Celý výnos aukce poputuje na konto rodiny Ješutových z Kořenova, která bojuje s těžkými ranami osudu. Michaela se zotavuje po operaci nádoru v oblasti páteře, Jan bojuje s roztroušenou sklerózou. I přes tyto rány však vychovávají tři malé děti, kterým se snaží zajistit důstojné a funkční bydlení.

Pokud jste nezískali ani jeden z těchto dresů, ale přesto chcete rodinu podpořit, můžete přispět jakoukoliv částkou na transparentní účet 115-8667150257/0100, který Nadace SYNER založila. Přispět můžete také na zápasech Bílých Tygrů v celém průběhu play-off do pokladničky umístěné u infopultu v Home Credit Aréně v Liberci.

Na vyžádání Nadace SYNER poskytne potvrzení o daru jak fyzické, tak právnické osobě.

dresy růžová charita

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit