Bílí Tygři Liberec

Další kola EHL jsou tu. Zajistí si Tygři play-off?

Date of publication Author Klub

Liberec - Esport hokejová liga se pomalu dostává ke konci základní části. Bílé Tygry čekají ještě tři kola, z nichž dvě odehrají právě o tomto víkendu. Budou navíc mít šanci zajistit si pozici v play-off.

V tuto chvíli má liberecká dvojice Dzouvi a DannyZedlo na kontě po 10 zápasech 21 bodů. Vzhledem k náskoku devíti bodů na deváté Karlovy Vary tak potřebují Tygři k jistotě vyřazovacích bojů získat ve zbylých třech kolech alespoň jeden bod. Tento milník mohou udělat už v sobotu, kdy nastoupí proti Vítkovicím. V neděli pak naváží na tento zápas soubojem s Litvínovem.

Liberečtí gameři mají za sebou velmi úspěšný víkend, kdy si poradili s Olomoucí a s Kladnem. Zejména skalp Rytířů se ukazuje jako velmi cenný, neboť znamenal vůbec první porážku Kladna v celé základní části. Na tyto výkony tak Dzouvi s DannyZedlem budou chtít navázat.

Liberecká jednička Dzouvi si v týdnu v rámci přípravy střihl velmi zajímavý souboj proti Dominiku Hrachovinovi. Ten sice dokázal svému soupeři v úvodu srdnatě vzdorovat, nakonec však ze souboje odešel s vysokou porážkou. Na záznam utkání se můžete podívat níže.

Povedou si Tygři stejně také o víkendu proti svým soupeřům z Vítkovic a Litvínova? Zápasy budete opět moci sledovat na Dzouviho twitchového kanálu.

Sledujte hru NHL20 x CHALLENGE - Dzouvi vs Dominik Hrachovina od uživatele dzouvi na adrese www.twitch.tv

Jednotlivé kluby si to v EHL mezi sebou ve třinácti hracích dnech rozdají systémem každý s každým o místo v první osmičce, která týmům zajistí účast v play-off. To se uskuteční v rámci offline turnaje 12. dubna a rozhodne se v něm o historicky prvním vítězi nové soutěže.

V každém kole proti sobě nejprve nastoupí lépe nasazení hráči, následně změří síly zbylí dva hráči obou týmů. Skóre těchto dvou zápasů se sečtou a z tohoto součtu vzejde celkový výsledek. Hracími dny Esport hokejové ligy jsou sobota a neděle..

Jak si Dzouvi a DannyZedlo v tygřích barvách v prvním ročníku Esport hokejové ligy povedou?

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit