Bílí Tygři Liberec

Dárek z našeho fanshopu potěší každého Bílého Tygra!

Date of publication Author Klub

Liberec - Vánoce se blíží a spolu s nimi je tu také tradiční dilema, čím obdarujete své blízké. Pokud máte mezi svými nejbližšími správného Bílého Tygra, pak neváhejte a vyražte do tygřího fanshopu! Vybere si v něm naprosto každý.

Přejít do e-shopu

V zimním období je potřeba se pořádně zahřát. Na cesty ven si tak rozhodně přibalte mikiny, čepice, šály či řadu dalších produktů, které oceníte v zimním období. Doma si pak můžete ustlat v originálním tygřím povlečení, na němž nechybí vizuál letošní sezony.

Pod stromečkem ale jistě potěší také naprosté klasiky, jako originální dres či replika dresu. Chybět nemůžou ani dresy z limitovaných edic, jako například retro dres Stadionu Liberec, růžový tygří trikot nebo také dresy, v nichž Bílí Tygři letos nastupovali v hokejové Lize mistrů.

Ve fanshopu je k mání řada novinek, mezi nimiž nechybí například tygří hodinky nebo speciální limitovaná edice triček pro permanentkáře. Nejjednodušší způsob, jak se u nás vybavit na Vánoce, je návštěva kamenného tygřího fanshopu, který je otevřen od pondělí do pátku vždy od 9 do 12 a od 13 do 18 hodin. Otevřen samozřejmě bývá také v průběhu každého domácího utkání.

Kromě kamenného fanshopu pak rozhodně navštivte také náš e-shop, kde si můžete prohlédnout kompletní sortiment a nakoupit si z pohodlí vašeho domova. Zboží si následně můžete nechat zaslat na svou adresu či zdarma vyzvednout v kamenné prodejně.

A nezapomeňte, také před Vánoci mají všichni majitelé permanentních vstupenek slevu ve fanshopu i e-shopu ve výši 10 % na všechny dosud nezlevněné produkty!

Nakupovat tygří dárky na e-shopu

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit