Bílí Tygři Liberec

Kapitán Matěj Hájek krátce o startu sezony: Spartě máme co vracet

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Kapitán tygří kategorie U19 Matěj Hájek má před úvodním extraligovým víkendem jasno. „Máme Spartě rozhodně co vracet. Je to velmi silný soupeř a my budeme muset začít stejně jako minulý rok, kdy jsme je v prvním zápase porazili 7:2," prozradil.

Kategorie U18 vypadala v play off 2018 se Spartou 0:2 na zápasy. Po výborné nadstavbě tak skončila mnohem dřív, než se očekávalo. Nyní se však výběr Milana Plodka touží po odvetě a právě rivala z Prahy vyzve hned v prvním souboji nového ročníku.

KATEGORIE U19

Pátek 7. září 17:00: Bílí Tygři Liberec - HC Sparta Praha
Sobota 8. září 16:00: Mountfield HK - Bílí Tygři Liberec

Kapitán Matěj Hájek o prvním hracím víkendu

„Na novou sezonu se připravujeme od začátku května. S trenéry jsme probrali spoustu taktických věcí a myslím si, že jsme dobře připraveni. U nás ve skupině bude každý zápas velmi těžký, takže do toho budeme muset dát všechno: bojovnost, obětavost a hlavně srdíčko. Když toto budeme pokaždé plnit 65 minut, myslím, že budeme vyhrávat. Všichni se na novou sezonu moc těšíme a doufáme, že nás bude chodit podporovat co nejvíc lidí.“

V přípravě se oba celky utkaly hned dvakrát a v obou případech byla úspěšnější pražská Sparta, která vyhrála 5:1 a 5:4 po samostatných nájezdech. O to větší teď budou mít Tygři chuť, soupeře z Holešovic porazit.

Kompletní výsledky mládežnických přípravných zápasů

Kapitán Matěj Hájek o utkání se Spartou

„První zápas hrajeme proti Spartě, se kterou jsme prohráli oba přátelské zápasy a v minulé sezoně jsme s ní vypadli z play off. Určitě jim máme co vracet. Sparta je velmi dobrý tým, mají hodně šikovných hráčů, kteří dokáží skórovat. Dobře sehrávají také přesilovku a snaží se dohrávat každý souboj. Musíme se pořádně nabudit a začít jako minulý rok, kdy jsme jim v prvním zápase dali sedm gólů.“

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit