Bílí Tygři Liberec

Liberečtí esportoví SINNERS znovu českými šampiony!

Date of publication Author Partnerské sdělení

Liberec - Vedle Bílých Tygrů se v libereckém Sport Parku spolu s dalšími organizacemi připravují i esportoví SINNERS, kteří patří mezi českou i evropskou špičku. A to o uplynulém víkendu znovu potvrdili.

V prostorách brněnského výstaviště vyvrcholilo v uplynulých dnech finále Vodafone MČR, které má i nadále liberecké vládce. SINNERS vstupovali do turnaje konaného před živým publikem jako velcí favorité a svou roli bez výraznějších potíží potvrdili.

V průběhu celého MČR nedopustili liberečtí gameři žádné výraznější překvapení a propracovali se až do finále. V něm narazili na tým Enterprise, který byl odhodlán favority zaskočit. Slovenská organizace vstoupila do souboje v dobré formě a dlouho SINNERS zatápěla.

První mapa byla dlouho vyrovnaná, a to až do stavu 12:12. Následoval však trhák libereckého výběru a výhra 16:12 na první mapě. V dalších kolech už si počínali SINNERS jistěji a nakonec ovládli též druhou mapu (16:11) i třetí (16:9), což znamenalo jasnou výhru 3:0.

SINNERS tak obhájili titul mistrů republiky a nadále vládnou československé CS:GO scéně. Jménem Bílých Tygrů liberecké esportové organizaci gratulujeme k dalšímu z jejích skvělých úspěchů!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit