Bílí Tygři Liberec

Poslední šance pro opozdilce, rezervace sedadel pro dosavadní permanentkáře končí v pátek 29. června!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Měli jste v loňském ročníku permanentku, ale dosud jste si nepojistili své místo na následující sezonu? Pak není času nazbyt, sedadlo máte rezervováno pouze do pátku 29. června. Do tohoto dne můžete využít také výhodnější cenu a spolu s permanentní vstupenkou získat spoustu dalších výhod!

Prodloužit si svá stávající místa a využít výhodnější cenu mohou fanoušci v předprodeji na Rotundě v areálu Sport Parku Liberec až do pátku 29. června do 18:00. Noví permanentkáři nebo ti, kteří si chtějí zakoupit permanentní vstupenku na jiné sedadlo, si mohou permanentku zakoupit také online.

Zároveň bychom vás rádi informovali, že od 30. června do 8. července bude z důvodu dovolené a státních svátků uzavřen tradiční předprodej na Rotundě a permanentní vstupenky a klubové karty nebude možné zakoupit ani online v síti TicketPro. Znovu se prodej rozběhne až v pondělí 9. července, kdy budou zároveň uvolněna veškerá dosud rezervovaná sedadla. 

Výhody k permanentkám

Všichni majitelé permanentních vstupenek se mohou těšit na praktický věcný dar s novým tygřím vizuálem, který ocení především sportovci a cyklisté (k vyzvednutí bude až do 30. 9 2017). Stejně jako vloni pak ke každé permanentce přínáleží také slevová karta na zboží adidas v prodejně Lion Sport.

Už obvyklou a nespornou výhodou jsou slevy s programem Bonus Karta, díky níž si můžete například zakoupit permanentní vstupenku na festival Benátská! se slevou 20 %, a také předkupní právo na zápasy play-off a na novou sezónu. Permanentka na sezónu 2018/2019 zaručuje rovněž volný vstup na přípravné domácí zápasy Bílých Tygrů.

Nezdražujeme!

Permanentní vstupenky se prodávají za stejné ceny a ve stejném režimu jako v předcházející sezóně. Cena permanentní vstupenky se pohybuje od 2 300 Kč (fanklub) až po 5 000 Kč (1. kategorie). Fanoušci tak ušetří až 2 200 Kč v porovnání s nákupem jednotného vstupného!

Majitelé loňských permanentek mohou zakoupit nové celosezónní vstupenky za výhodnější cenu, a to až do pátku 29. června, kdy v 18:00 končí předkupní právo na jejich sedadla z loňské sezóny. Se slevou budou v prodeji také permanentky pro seniory, ženy a studenty. Připraveny jsou znovu též permanentky pro děti za jednotnou cenu 1000 Kč.

Do Česká Spořitelna Klubu stojí permanentní vstupenka stejně jako vloni 9 500 Kč.

Ceník stávající permanentkáři Ceník noví permanentkáři

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Trénink pohledem T.J. Melancona

Nejnovější články

Vyhrocená série se Spartou pokračuje! Tygři budou doma dotahovat ztrátu

Srdcař Jaroslav Vlach zůstává Tygrem! Smlouvu prodloužil o dva roky

Věnujte pozornost dopravním omezením v okolí Home Credit Areny