Bílí Tygři Liberec

První tři týdny přípravy: Dřina, led i rotoped

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - V současné době vrcholí třetí týden přípravy Bílých Tygrů na nadcházející extraligovou sezonu. Jako vždy je tygří dřina pod vedením kondičního kouče Aleše Pařeze velmi náročná, ale také pestrá. Pojďme si společně zmíněné tři týdny zrekapitulovat.

Bílí Tygři se po několikatýdenním volnu poprvé sešli v kabině 8. května, kdy spolu s realizačním týmem zahájili letní přípravu. Po úvodním mítinku se hned přesunuli do posilovny v Home Credit Areně, kde si i s posilami Radanem Lencem či Liborem Hudáčkem a navrátilci Jakubem Valským a Markem Schwarzem dávali pořádně do těla.

V této sezoně však sáhli trenéři také k několika unikátním prvkům. Už od samého začátku přípravy totiž každý čtvrtek Tygři dojíždějí na ledovou plochu do Nymburka nebo do pražských Strašnic, kde pilují své hokejové dovednosti. Ani v tyto dny se však nevyhnou suché přípravě, hned po skončení tréninku na ledě se totiž přesouvají do posilovny...

Gólmani mají během přípravy každou středu svůj specifický režim. Dvojice brankářů A-týmu, Benátek nad Jizerou a dva zástupci mládežnické akademie pod vedením Martina Lásky a Libora Stejskala vyrážejí do Říčan u Prahy, kde na zúženém kluzišti zdokonalují své specifické schopnosti.

V přípravě však nemůže chybět ani obvyklé nabírání kondice. Zatímco ještě před několika lety hráči nesčetněkrát vyjížděli na kolech na Ještěd, tentokrát dřou pod dohledem Aleše Pařeze v pěkném počasí na rotopedu přímo na ochozu Home Credit Areny. Na jejich nasazení to ovšem nic nemění, každý dává do přípravy vše.

Dřina, led i rotoped. Přesně tak bude vypadat program Bílých Tygrů také v následujících týdnech. Nezbývá než věřit, že se i díky této unikátní skladbě přípravy podaří našemu týmu být opět o krok před konkurencí.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit