Bílí Tygři Liberec

SOUBOJ ŠELEM: Po první části těsně vede Liberec, zářil Štěpán Vopravil

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Souboj šelem mezi dorostenci Bílých Tygrů a Hradce Králové má za sebou pět z celkových patnácti dní. První třetina přinesla vyrovnané zápolení. Lehce vpředu jsou aktuálně zejména díky dobré úspěšnosti v technických disciplínách a fantastickým kouskům brankáře Štěpána Vopravila naši mládežníci.

V pondělí se začalo se shyby, které lépe vyšly osmi vybraným hráčům Mountfieldu. Z libereckého tábora předvedl nejlepší výkon Štěpán Vopravil, který si připsal 15 úspěšných shybů a odstartoval svůj parádní soutěžní týden. Vyrovnáno bylo hned o den později. V pinkání s tenisovým míčkem na držadle hokejky byl zcela rozdílovým hráčem právě Vopravil, kterému se povedlo neskutečných 995 "žonglů!"

Do vedení se Tygři dostali díky skokům přes švihadlo, kompletní osmička totiž technikou "snožmo, vajíčko" zvládla maximální počet třiceti přeskoků. A ve čtvrtek už znovu přišla řada na kouzla Štěpána Vopravila. Talentovaný gólman si podmanil disciplínu fotbalových nožiček, když jich zvládl neskutečných 661! V praxi to znamenalo sedm minut žonglování v kuse. Kdejaký fotbalový profík by mohl závidět!

Na závěr týdne Královéhradečtí zkorigovali průběžný stav. Hráči měli za úkol ve dvaceti minutách uběhnout co nejdelší vzdálenost. Tygři předvedli vyrovnané výkony, z nichž nejlepší byl ten od Milana Tadeáše Jobka, který zvládl 4,91 kilometru. Disciplína však přesto vyzněla lépe pro Mountfield. Severočeši tedy vedou 3:2 a od pondělí se budou moci těšit na druhý soutěžní týden!

Po 1. třetině: Liberec - Mountfield HK 3:2

Liberec: pinkání s míčkem na holi, švihadlo, fotbalové nožičky.
Mountfield HK: shyby, běh 20 minut.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit