Bílí Tygři Liberec

Seznam hráčů končících v libereckém klubu

Date of publication Author Redakce

Liberec - Rok co rok nabízí letní přestávka odchody i příchody v každém hokejovém klubu a změny v kádru se Bílým Tygrům nevyhnou ani letos. V tuto chvíli je již jisté, že soupisku opustí devět jmen.

Nejdéle je znám odchod brankáře Dominika Hrachoviny, který měl ve finské Tappaře Tampere podepsanou smlouvu již před příchodem pod Ještěd. Z předních tahounů týmu poté šelmy po dvou letech opustí Libor Hudáček, jenž v uplynulém ročníku překonal střelecký rekord klubu.

Do nové sezóny půjde družina Patrika Augusty se zbrusu novou dvojicí brankářů. Kromě Hrachoviny totiž odchází i Justin Peters s Markem Schwarzem. Změn dozná i defenzivní řada, neboť nedošlo na prodloužení kontraktu s Romanem Graborenkem a Oldrichem Kotvanem. Oba působili v Liberci jeden rok.

Velmi emotivní je poté odchod Lukáše Krenželoka, který na severu Čech strávil šest sezón a je výrazně podepsán pod úspěchy „A“ týmu v posledních letech. Stejně tak tomu je u Jana Ordoše, který poprvé v kariéře změní působiště a zkusí štěstí v zahraničí. Z útočníků se rovněž s mužstvem loučí Rostislav Marosz.

Všem hráčům děkujeme za to, že s hrdostí nosili tygří dres, a přejeme jim mnoho štěstí v následujících krocích jejich kariéry!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

TOP 3 zápasy sezóny: Rekordní derby i skalp lídra

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit