Bílí Tygři Liberec

Souboj o krále severu je tu. Přijďte podpořit libereckou univerzitu!

Date of publication Author Jan Čermák

Liberec - Souboj o krále severu je za dveřmi. Úvodní buly utkání mezi Technickou univerzitou Liberec a ústeckou Univerzitou J. E. Purkyně padne ve středu 11. března v 18 hodin. Všichni majitelé permanentních vstupenek na Bílé Tygry mají vstup na tento zápas zdarma.

Ještě před startem dlouho očekávaného extraligového play-off si mohou liberečtí fanoušci zkrátit čekání na hokej. Ve středu 11. března si to liberecká TULka rozdá s ústeckým UJEPem. V bitvě dvou univerzit půjde především o prestiž a k vidění bude i mnoho hokejového umu, což ostatně potvrdili i trenéři A-týmu Bílých Tygrů, kteří se podíleli na přípravě týmu liberecké univerzity. "Je vidět, že to kluci hráli v mládežnických kategoriích nebo jsou stále aktivními hráči. Jsou pohybliví a energičtí," shodli se hlavní kouč Patrik Augusta s asistentem Jiřím Kudrnou.

Fanoušci se tak mají na co těšit, souboj bude navíc doprovázen podobným programem, který je vidět na utkáních Bílých Tygrů. Chybět tak nebude předzápasová soupiska, narozeniny či soutěže o nejlepšího fanouška, Kiss cam a Tulácká trefa.

Všichni permanentkáři mají zápas v ceně své sezonní karty, ostatní musejí zaplatit 100 Kč. Vstupenky však nebudou platit na místa, k dispozici budou sektory 118-104, které jsou umístěny na straně za trestnou lavicí.

Přijďte si užít Souboj o krále severu a podpořte libereckou univerzitu!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu