Bílí Tygři Liberec

Tygři nazuli brusle a zahájili poslední část přípravy

Date of publication Author Jan Čermák

Liberec - Bílí Tygři si od začátku července užívali poslední delší volno před startem nové sezony. Teď už se ale sešli v Home Credit Areně, aby zahájili poslední část letní přípravy. Trenéru Patriku Augustovi se sešlo téměř kompletní mužstvo, které společně vyrazilo na led.

Ranní trénink začal nejprve v posilovně, hráči se potom přesunuli na led, kde už bylo vše v režii trenérů Augusty s asistentem Jiřím Kudrnou. "Myslím, že jsme se všichni hodně těšili. Příprava byla o něco kratší, ale dostatečná. O to teď víc budeme makat na tom ledě," prohlásil Jan Ordoš.

Trénink se nesl v herním duchu, hráči si ale i hodně mákli. "Nohy samozřejmě nejedou tolik jako v září, ale musíme se s tím vypořádat," přiznal Marek Zachar, který patří k největším rychlíkům v dresu Bílých Tygrů.

Mužstvo se sešlo v téměř kompletním složení. Chyběla pouze dvojice Ladislav Šmíd s Justinem Petersem, kteří se k týmu připojí v následujících týdnech. K vidění ale už byli třeba i Libor Hudáček, Michalové Birner s Bulířem, Tomáš Filippi a Tomáš Hanousek, kteří se na novou sezonu chystali individuálně. "Přišlo mi to takový divný, že jsem tady nebyl tak dlouho. Už jsem se za klukama moc těšil. Jsem rád, že jsem zpátky v tomhle kolektivu," prozradil Hanousek, jenž se připravoval v zámoří pod dohledem Jana Ludviga.

Tygry teď čekají každý den tréninky na ledě, i nadále však budou pokračovat na suchu, což bude ještě další dva týdny hlavní náplní přípravy. Už příští týden je čeká první zápasová prověrka. Ve středu 24. července vyzvou běloruský Soligorsk. Vstupenky na toto utkání si můžete zakoupit ZDE.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit