Bílí Tygři Liberec

Tygři vyráží do hlavního města. Zastaví rozjetou Spartu?

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec — Bílí Tygři nepřerušili proti Hradci Králové sérii porážek a padli již popáté za sebou. Zpět na vítěznou vlnu budou mít šanci se vrátit již v úterý, kdy je čeká další těžký soupeř — HC Sparta Praha.

Těžký říjen

Liberečtí hokejisté nezažívají jednoduché období. Během října totiž vyhráli v rámci extraligy jen jednou, a to na začátku měsíce doma proti Olomouci.

Sérii tří porážek, které si Severočeši přivezli z venkovních kluzišť, chtěli přerušit v domácím prostředí. Tygři však nestačili ani na Karlovy Vary, ani na Hradec Králové. Tým z města pod Ještědem však rozhodně neskládá zbraně, neboť do konce základní části zbývá ještě třicet osm kol.

Marek Schwarz před utkáním se Spartou:

"Teď už se něco děje. Už nemůže být klid. Těch proher už je moc a my musíme pracovat ještě víc, abychom to zlepšili a hráli po celé ploše jako tým."


Sparta nabrala obrátky

Sparta přes léto mohutně posilovala. Úvod letošního ročníku byl z její stran ještě mírně rozpačitý, z prvních pěti zápasů vyhrála pouhé dva. Poté však přišlo razantní zlepšení.

Nově sestavený tým se sehrál a začal sbírat jedno vítězství za druhým. Pražané tak naposledy prohráli na konci září, od té doby nepoznali chuť porážky ani jednou. V neděli je nezastavila ani Plzeň, a tak mají sparťané na svém kontě devět výher v řadě. Zastaví je Tygři?


Další divočina?

Úvodní střetnutí Liberce se Spartou v tomto ročníku si jistě pamatuje většina z vás. V divokém zápase prohrávalo naše mužstvo dvakrát o čtyři branky, ve třetí třetině však předvedlo famózní obrat, který následně dokonalo v prodloužení a zvítězilo 8:7.

Budeme na ledě 02 Arény svědky další přestřelky? To se dozvíme již od úterních 18:30!

Bílí Tygři Liberec versus HC Sparta Praha

Počet zápasů: 68
Bilance: 20 – 9 – 0 – 9 – 30
Skóre: 183:208

Poslední duel Liberce se Spartou nabídl málo vídaný obrat. Neuvěřitelnou podívanou si můžete připomenout v následujícím sestřihu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit