Bílí Tygři Liberec

Tygry čeká poslední kolo základní části ENYAQ Hockey League

Date of publication Author Klub

Liberec - Tygří gamery čeká v úterý poslední utkání základní části ENYAQ Hockey League. V dohrávce s Olomoucí budou bojovat o co nejlepší umístění po základní části. Potvrdí roli favorita?

Závěr základní části EHL bude ještě nesmírně zajímavý. Tygři se totiž aktuálně drží na první pozici s 30 body ve 12 utkáních. Druhé Pardubice jsou ovšem pozadu pouze o skóre, zbývá jim navíc sehrát o jeden zápas více. O první místo po základní části se tak bude bojovat až do konce.

Ještě než se začnou ohlížet na výsledky Dynama, musí Tygři zvládnout své poslední kolo, v němž narazí na Olomouc. Do zápasu vstoupí náš tým povzbuzen třemi výhrami z minulého týdne, kdy postupně porazil Mladou Boleslav, Vítkovice i Zlín. Tentokrát však půjde o pořádnou výzvu, pro Kohouty jde totiž o klíčový duel.

Boj Olomouce o play-off

Olomoučtí gameři jsou v tuto chvíli na 9. pozici o skóre za Spartou. Tu zároveň ovšem čekají ještě dvě hrací kola. Pokud tak chtějí Kohouti zamířit do play-off, budou potřebovat zvítězit. Záležet může navíc na každém zápase, rozhodovat může potenciálně také skóre.

Olomouc se nachází v solidní formě, vždyť z posledních čtyř kol získala devět bodů za tři vítězství. Vyšlápla si na Mountfield, Vítkovice a Zlín, nutno ovšem podotknout, že jde o týmy mimo hranici play-off. Ve zbylých osmi kolech EHL už přidala Olomouc pouze dvě výhry, celkem naopak z jedenácti zápasů sedmkrát prohrála.

Jak si naši hráči proti nevyzpytatelnému soupeři povedou? Poslední utkání základní části odehrají Tygři s Olomoucí v úterý od 18 hodin.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Trénink pohledem T.J. Melancona

Nejnovější články

Pomozme Tygrům! Vytvořme na čtvrtfinále bílé peklo!

Vyhrocená série se Spartou pokračuje! Tygři budou doma dotahovat ztrátu

Soutěžte na úterním utkání o vstupenky na Benátskou

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit