Bílí Tygři Liberec

V pátek máte díky společnosti AUTOTREND poslední šanci vyhrát lístky na MS v ledním hokeji!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Chcete na vlastní oči zažít atmosféru hokejového mistrovství světa? Díky společnosti Autotrend se vám to může splnit! I na pátečním utkání se Zlínem budete moci soutěžit o dva lístky na zápas české hokejové reprezentace na světovém šampionátu!

Společnost Autotrend je dlouholetým partnerem Bílých Tygrů a spolu se společností ŠKODA AUTO si pro tygří fanoušky přichystala další ročník oblíbené soutěže o zájezd na mistrovství světa v ledním hokeji, které se uskuteční v Bratislavě a Košicích.

Ale pozor, přímo na utkání k tomu už máte pouze jedinou šanci se soutěže zúčastnit, a to už tento pátek! Co je nutné pro výhru udělat? Stačí ve stánku společnosti Autotrend vedle infopultu vyplnit soutěžní formulář, v němž budete tipovat průměrnou návštěvnost na zápasech Bílých Tygrů po skončení základní části extraligy.

Ten, kdo se postará o nejpřesnější tip, získá dvě vstupenky na úvodní zápas české hokejové reprezentace na mistrovství světa v ledním hokeji 2019. Více informací získáte přímo ve stánku společnosti Autotrend nebo na webových stránkách soutěže. Kompletní znění pravidel pak najdete ZDE.

Najděte si už na pátečním utkání se Zlínem cestu do stánku společnosti Autotrend a zúčastněte se tipovací soutěže! Kdo ví, třeba díky svému tipu budete kromě Bílých Tygrů hnát v květnu za vítězstvím také českou hokejovou reprezentaci!

žádný šmíd

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit