Bílí Tygři Liberec

V pondělí odstartuje A-tým přípravu na sezonu 2018/19

Date of publication Author Redakce

Liberec - Období volna po uplynulé sezoně se chýlí ke konci. Už v pondělí se Bílí Tygři znovu sejdou v kabině, aby se začali připravovat na extraligovou sezonu 2018/19. Kromě nabírání kondice čeká Tygry také zpestření v podobě červnového týdne na ledě.

Ještě do neděle si mohou hráči užívat dovolenou, v pondělí v 8:30 už se ale znovu sejdou v kabině, aby spolu s obměněným realizačním týmem odstartovali letní přípravu. Tým spolu s hlavním trenérem Filipem Pešánem povede jako asistent Patrik Augusta, přípravu pak bude mít na starost kondiční kouč Aleš Pařez.

Hlásit se jim v pondělí bude kompletní kádr včetně hráčů, kteří se jinak na sezonu budou přípravovat individuálně, jako například Marek Kvapil. Výjimkami jsou pouze Filip Pyrochta a Adam Jánošík, kteří si v současné době plní reprezentační povinnosti a v sobotu proti sobě nastoupí na hokejovém světovém šampionátu v Dánsku.

Jako již tradičně budou Bílí Tygři během přípravného období nabírat kondici především v prostorách Sport Parku Liberec a nově také ve sportovním areálu v Nymburce. Chybět ale nebude ani unikátní týden na ledě, kdy hráči už během června nazují brusle a zpestří si tak letní přípravu nácvikem hokejových dovedností.

V červenci se po suché fázi přípravy A-tým definitivně přesune na led do finální etapy přípravného období. Vzhledem k tomu, že se v uplynulé sezoně Bílí Tygři nekvalifikovali do Ligy mistrů, čeká je před startem extraligy několik přípravných zápasů. Jejich termíny a jména soupeřů budou zveřejněny později.

Ještě před tím však naše hráče čeká tvrdá dřina pod kondičním trenérem Alešem Pařezem. První tréninková jednotka odstartuje už v pondělí.

VIP skládačka

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit