Bílí Tygři Liberec

Finále extraligy juniorů v sobotu a v neděli v Home Credit Areně!

Date of publication Author Klub

Liberec - Už v sobotu a v neděli od 17 hodin pod Ještěd zavítá finále extraligy juniorů. A mladí Tygři se v něm představí v boji o titul přímo v Home Credit Areně! Nenechte si tyto souboje ujít!

Postup do finále extraligy je pro tygří juniorku velkým úspěchem. O to větší motivaci ale nyní v bojích o titul budou mít. A vy můžete být u toho. Atraktivní juniorské finále se uskuteční již v sobotu a v neděli od 17 hodin v Home Credit Areně, kdy budou na pořadu dne 1. a 2. zápas série hrané na čtyři vítězství. Soupeř Bílých Tygrů teprve vzejde z druhé semifinálové dvojice, kde v tuto chvíli vede Plzeň nad Spartou 3:2 na zápasy.

Vstup na finále je zcela ZDARMA. A na co se můžete během finálových utkání těšit? Pro fanoušky bude otevřena tribuna u hlavního vstupu do Home Credit Areny. K dispozici budou stánky s občerstvením v tzv. fanpubu, tedy v prostoru za sektorem kotle domácích. Nakoupit si budete moci také tygří merch, přičemž ve fanshopu budete moci speciálně tento víkend využít speciální slevu 20 % na veškeré zlevněné i nezlevněné produkty.

Přijďte si užít atraktivní finále extraligy juniorů a podpořte naše mladé tygří naděje v bojích o titul! Veškerou vaši podporu budou potřebovat. Prodlužte si hokejovou sezonu a užijte si velikonoční dvojutkání v Home Credit Areně. Hlavní vstup bude otevřen vždy v 16:15, tedy půl hodiny před začátkem jednotlivých zápasů.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

OBLÉKÁNÍ VÝSTROJE POSLEPU | Dery vs. Mišo

Nejnovější články

Tygří vítězové Stanley Cupu: České legendy a jeden Lotyš

Historie bodového rekordu: Kteří hráči posouvali hranici?

Draft CHL: Kluby si zajistily práva na Krále a Bartoviče

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit