Bílí Tygři Liberec

Bez bůra? Za bůra! O pololetních prázdninách na hokej s vysvědčením za 5 Kč

Date of publication Author Klub

Liberec - Blíží se pololetní vysvědčení a spolu s ním také pololetní prázdniny. A právě v pátek 3. února, na nějž letos připadají, si pro školáky Tygři připravili speciální akci.

Zápas s Mladou Boleslaví bude 3. února od 18 hodin věnován (nejen) školou povinným dětem. Pro všechny, kteří se v prvním pololetí úspěšně vyhnuli jakékoliv pětce na vysvědčení, jsme si připravili vstupné pouze za symbolických 5 Kč! Stačí si zakoupit dětskou vstupenku na daný zápas za pětikorunu a u vstupu do Home Credit Areny se prokázat vysvědčením bez jediné pětky.

Akce platí pro všechny žáky základních škol a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií, nikoliv pro studenty středních škol. Vstupné za 5 Kč mohou dále využít také všechny děti do 140 cm. Vstupenky za 5 Kč lze zakoupit online v síti Ticketportal či v jednotlivých pobočkách spadajících do prodejní sítě Ticketportal.

Bohatý doprovodný program

Zlevněným vstupným ale doprovodný program nekončí. Pro děti s vysvědčením jsme si připravili také cukrovou vatu ZDARMA. Těšit se můžete také na přestávkové utkání malých Tygrů z první třídy proti stejně starým soupeřům z Mladé Boleslavi. Na ochozu Home Credit Areny si budou vaše děti moci na jednotlivých stanovištích vyzkoušet své hokejové dovednosti či oblíbenou virtuální realitu Sense Arenu. V našem infostánku se také dozvíte, jak přihlásit své děti mezi Bílé Tygry a co obnáší výchova malého hokejisty.

Protože jde o utkání věnované dětem, o moderování se spolu s tradičním moderátorem Honzou Havlíčkem postará také jeho nový dětský kolega. A třeba se úpravy dočká také předzápasová soupiska! Rozhodně se tedy máte nač těšit.

Nenechte si ujít utkání s Mladou Boleslaví už o pololetních prázdninách 3. února od 18 hodin!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit