Bílí Tygři Liberec

Jiří Bermann obhájil pozici předsedy krajského výkonného výboru Českého hokeje

Date of publication Author Klub

Liberec - Dlouholetý kouč mládežnických výběrů Bílých Tygrů a posledních sedm let už také manažer tygří hokejové akademie Jiří Bermann zůstává ve funkci předsedy krajského výkonného výboru Českého hokeje. Jednomyslně byl totiž zvolen i do dalšího volebního období.

Liberecký kraj je nejmenší v republice, což se týká i počtu hokejových klubů. V rámci prostředí kraje je tedy důležité jednotlivé kluby spojovat a stále rozšiřovat stávající spolupráci. Pro celé hokejové hnutí – Bílé Tygry nevyjímaje – je nesmírně důležité, aby hlavně na úrovni mládeže fungovala kvalitní spolupráce s menšími kluby. "Chceme kraj propojovat a budovat věci, které ostatní kraje zatím nemají a jsou ve prospěch menších klubů," potvrzuje Bermann.

Plody vzájemné spolupráce Liberecký kraj sklízí například i na turnajích, kde spolu každoročně měří síly reprezentace jednotlivých krajů. (Olympiáda dětí a mládeže a MČR krajů). Liberecký kraj zde v posledních ročnících pravidelně bojuje o medailové příčky. Byť by se vzhledem k sestavám mohlo zdát, že za úspěchy stojí výhradně Tygři, v týmu jsou každoročně i hráči, kteří byli prvotně vychováni v menších krajských klubech a do Liberce přestoupili až v průběhu žákovských kategorií za možností hrát nejvyšší soutěže.

Pokračovat bude také projekt regionálního trenéra. "Jsem rád, že regionálního trenéra máme, protože šíří osvětu do menších klubů. Z pozice mě jako předsedy a zároveň zástupce Bílých Tygrů chci, abych dokázal po všech stránkách propojit větší klub s menšími," vysvětluje Bermann.

Předseda KVV Jiří Bermann
Předchozímu výkonnému výboru chci poděkovat za čtyři roky výborné práce. Zároveň se těším na spolupráci s novým výkonným výborem, a věřím, že do celého kraje přeneseme pozitivní energii. Za hlavní úkol KVV považuji to, abychom v kraji byli kolegiální, respektovali se a byli pyšní na to, že jsme v Libereckém kraji.

Složení KVV ČSLH Libereckého kraje pro období 2024 - 2028

Mgr. Jiří Bermann – předseda KVV ČSLH Libereckého kraje
Ing. Petr Beran – místopředseda KVV ČSLH Libereckého kraje
Ing. Libor Šlechta – předseda sportovně technické komise KVV ČSLH Libereckého kraje
Kamil Zavřel – předseda komise rozhodčích KVV ČSLH Libereckého kraje
Bc. Vojtěch Fiala – předseda komise mládeže KVV ČSLH Libereckého kraje
Ctibor Jech ml. – předseda trenérské komise KVV ČSLH Libereckého kraje
Jan Motejlek – předseda disciplinární komise KVV ČSLH Libereckého kraje

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Home Credit Arena hostila tradiční Sport Live! Tygři se podepisovali fanouškům

Jako malý jsem Tygrům fandil, přiznává po premiéře Peterek

Ryšavý: Hráli jsme moc složitě a neproměnili naše gólovky

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit