Bílí Tygři Liberec

Na brankářský kemp do Slaného vyrazí také Vojtěch Hambálek

Date of publication Author Martin Voltr, Ondřej Belák

Liberec - Týden po gólmanech z hledáčku reprezentačních výběrů U16 a U17 se ve Slaném sejdou na tréninkovém kempu také starší brankáři národních výběrů do osmnácti a dvaceti let.

Starší brankáři absolvují soustředění od čtvrtka 13. do soboty 15. června. Pozvánku obdrzelo dohromady osmnáct gólmanů ročníků 2005 až 2007, mezi nimi pět krajánků a třináct zástupců z domácích soutěží.

Nechybí mezi nimi ani liberecký Vojtěch Hambálek, který za sebou má po boku Michaela Schnattingera vynikající sezónu v tygří juniorce. Už jarní akce naznačily, že by právě po vzoru svého loňského kolegy mohl zabojovat o prostor v brance reprezentační dvacítky pro tento rok.

Na kempech ve Slaném se tedy objeví celkem tři liberečtí brankáři. Na předchozí akci kategorií U16 a U17 totiž byli nominováni Ondřej Maxin a Sebastian Charvát.

Nominace na brankářský kemp U18 a U20

U18: Ondřej Štěbeták (Jihlava), Michal Oršulák (Karlovy Vary), Martin Fajmon (Ilves Tampere, Finsko), David Höhlig (Slavia Praha), Tobiáš Tvrzník (Sparta Praha), David Skácel (Třinec), Matěj Tuláček (Pardubice).

U20: Jakub Milota (Cape Breton, QMJHL), Břetislav Vystrčil (Mora, Švédsko), Matyáš Mařík (České Budějovice), Adam Ebenstreit (Karlovy Vary), Lukáš Vilém (Pardubice), Šimon Vedral (Sparta Praha), Michael Hrabal (Univ. of Massachusetts, NCAA), Jan Kavan (Kometa Brno), Lukáš Matěcha (Tri-City, WHL), Vojtěch Hambálek (Liberec), Jakub Smolka (Vítkovice).


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Home Credit Arena hostila tradiční Sport Live! Tygři se podepisovali fanouškům

Jako malý jsem Tygrům fandil, přiznává po premiéře Peterek

Ryšavý: Hráli jsme moc složitě a neproměnili naše gólovky

Z našeho fanshopu

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit