Bílí Tygři Liberec

VIDEO: Úspěšný kemp zakončily all-star skills

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Letošní ročník tradičního tygřího kempu je minulostí. Bohatý program hráči zakončili přehlídkou all-star skills, jejíž součástí byla pestrá škála disciplín, včetně short tracku či exhibičních samostatných nájezdů.

Kempu se zúčastnila přesně stovka hráčů a hráček z celého Česka i mnoha zahraničních zemí – například Švýcarska, Belgie nebo Slovenska.

Kromě kvalitních tréninků na ledě si hokejisti a hokejistky mohli užít i další program ve spolupráci s partnery kempu. Děti si zkusily profesionální trénink juda, gymnastiky, kompenzační cvičení se Sport Park Medical i možnost tréninku ve virtuální realitě v rámci Sense Areny.

Je už tradicí, že tygří kemp vrcholí v rámci přehlídky all-star skills. Na ledové ploše se v dovednostních disciplínách postupně představili hráči všech tří tréninkových skupin – Blue, White a Red. Všichni tedy měli šanci ukázat, co se za dobu kempu přiučili, ale také to, jak kreativní dokáží být.

Bylo vaše dítě součástí kempu? Pak budeme moc rádi za vaši zpětnou vazbu, která nám může pomoci do dalších let kemp dále vylepšovat. Budeme rádi, když nám vaše dojmy z kempu sdělíte na emailovou adresu akademie@hcbilitygri.cz. Děkujeme!

Manažer developmentu Libor Daněk
Jsme šťastní za to, jaké ohlasy zatím máme. Musím poděkovat všem, kteří se na průběhu kempu podíleli – od realizačních týmů až po méně viditelné kolegy. Věříme, že se se spoustou dětí setkáme třeba znovu za rok.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Home Credit Arena hostila tradiční Sport Live! Tygři se podepisovali fanouškům

Jako malý jsem Tygrům fandil, přiznává po premiéře Peterek

Ryšavý: Hráli jsme moc složitě a neproměnili naše gólovky

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit